Blä, jag är sjuk


 bildbrist ohyes.

'Cause you're everywhere to me
And when I close my eyes it's you I see


ja, jag har kanske sovit en timma i natt p.g.a min hosta..
så har la vart så slö i skolan idag. Blä, jag är sjuk med, hosta, förkyld, ont i halsen och huvudet. Det känns precis som om jag sväljer glasbitar..
Sen jag kom hem ifrån skolan har jag bara legat i sängen med datorn och bara tatt det lugnt. Nu ska jag ta något och äta sen sätta på en film och äte lite Ben & Jerry's. i kväll ska jag lägga mig ganska så tidigt och försöka sova några timmar i natt iallafall.

Hoppas på att jag inte får halsfluss..
Det går inte att vara posetiv, nu längtar jag bara tills jag blir helt frisk och kan träna, för idag kunde jag inte träna. 
pussar/ L


jennifer är bäst

Har inte haft någon lust till att blogga, men
i fredags stack jag och jennifer hem till filip efter skolan, vi va med han och adam till 5 kanske? Men vill bara säga en sak, Filip Andersson kan inte baka, han skulle baka kladdkaka till oss, men så smart som han är hälde han i 2 dl mjölk i, och ja det smakade gummi.. HAHAHAHA! Jag och jennifer stack hem och åt, sen drog vi vidare hem till henne och fixade och hämtade lite grejor, sen va det furubergskväll förfan, sjukt kul! Jag och Jennifer va hemma igen hos mig vid kanske halv ett elr något? Guld kväll!
i Lördags, gick jag och Jennifer upp tidigttidigt eftersom vi skulle träna. ja jag va rätt seg kan man säga..
Drog hem till jennifer och duscha sen va det raka vägen till stan för att hitta skor. Sen stack vi hem till mig och fixade oss för tjejmiddagen som skulle va hemme hos hanna, som också fyllde år, Grattis stumpan!
Det va "gosipgirl tema", så skulle alltså ha fin kläder typ.
Mysig kväll! När jag och Jennifer kom hem, låg vi och snackade ett långt tag och tjockade oss med chips.
i dag, har jag och jennifer vart på gekås, köpte lite allt möjligt.
fett mys iaf! Har alltid kul med dig älskling! I love you.
nu sitter jag här med ansiktsmask och slappar, och ska nog ta och sätta på en film och äta godis :).
Förövrigt så börjar jag bli sjuk..
förkyld, ont i halsen och fryser.. vad kan bli bättre?
Hörs senare, puss

..

you leave me breathless. Why?

I love you

my new me

Idag har jag först vart i skolan, nu ska jag fan sattsa på skolan, jag ska göra allt få bra betyg och komma in på frisör linjen. Och jag SKA lyckas, det har jag bestämmt mig för, och så ska det bli, punkt slut. Har gjort alla läxor för denna veckan ( bara tre stycken) men endå, är jävligt seg i huvudet efter sommarlovet.. Efter skolan var det nästan iväg på en gång, skulle ju på sången för första gången. Idag gick vi bara igenom massa saker, som vad jag vill sjunga osv..
Efter det va det stan med Amanda, kul att träffa dig, det va ju ett tag sen!
Sen va det hem, byta om och sedan iväg på träningen. Idag körde vi bara löpning och styrka. Och nu ska jag börja träna riktigt ordentligt. Har bestämt mig för att träna mycket mera, äta mer nyttigt och komma i form och ladda in för nästa tävlingssäsong (hur det nu stavas) & jag ska tillbaka in på sverigelistan. När jag kom hem ifrån träningen duscha jag, åt och sen satte jag mig här, och fastnade som vanligt. Imorgon är det fredag, skönt som fan! Då ska jag först va med bästajennifer, adam och filip! Sen blir det att grilla med furubergarna, mys! Sen ska Jennifer sova här.
nu vet jag inte vad jag ska blogg om, puss hejdå.

vi tar dom

amandas bilder :)



I tisdags  hade vi våran "fjortisdag" i skolan, fett kul och alla var ju "såå snygga" ;).
Va med jennifer, adam och filip en stund <3. Sen åkte jennifer till emma och jag stack hem och skulle plugga lite, men det gick inte så bra, kom lite andra saker i vägen... som jag inte ska nämna. Men nja har somsagt haft bättre kvällar än en kväll liggande på min säng och vart allt annat än glad..
Men det har ju sina andledningar. palla

puuusss

skolan är i gång....

Har vart rätt off här på bloggen, dom sista dagarna. Men jag känner att det funnits andra saker som kommit före och är mycket viktigare än datorn, tex skolan, träningar och kompisar och att faktist umås med familjen. Första skoldagen var rätt kul, för man fick ju träffa alla och den va ju somsagt slapp förutom den lååånga "tipspromenaden"  vi gick, otroligt långt..  När jag kom hem, var jag helt slut faktist. Va med Jennifer och på kvällen va det träning.

Sommaren 09, obesktivligt bra!

igår sov jag, adam och jennifer hos filip, vi gjorde mycket. Orkar inte skriva allt..
Men fett bra dag/kväll!

om fyra timmar slutar sommarlovet, tragiskt :(
och jag får ångest av att bara tänka på skolan och alla prov/läxor..
men det ska iallafall bli kul att träffa alla (y).
Nu ska jag fixa allt inför imon, och jag vettefan heller vad jag ska ha på mig. Vilket jag aldrig vet i vilket fall.. Men ska nana tidigt ikväll, ska lägga mig i sängen vid tio och kolla tv, sen kommer det nog ta några timmar innan jag endåå kommer somna. Nu är det nystart, och jag ska visa vad jag verkligen kan. Betygen är viktiga, vilket jag inte insätt innan.. elr jo det har jag men jag har bara inte orkat bry mig. Men nu ska jag verkligen pluggaplugga och verkligen gå in för skolan, för jag vet att jag kan.
Hörs imon sötnosar


SPA!

nu ska jag iväg och möta jennifer i stan, vi ska köpa present till mimmi och lite annat.
Sen blir det SPAAA!
Hörs sen, för nu måste jag kila iväg.
pusshey

21 Guns

Godmorgon!
Idag var jag uppe super tidigt, hade ställt mobilen på 08.10, men låg och kollade på tv till nio.Nu ska jag packa ner det sista för jag ska nämnligen sova över hos jennifer idag och filip imon, så kommer inte va hemma på hela helgen! sitter och äter och lyssnar på:

 
som vanligt numera. Brukar inte lyssna på Green day, men denna är sjukt bra!

världsrekord!



Han satte nytt världsrekord igen!, andra världsrekordet på en och samma tävling,bra insatts i VM! och än är det int slut, stafetten kvar..
100 m: 9,58
200 m: 19,19
bara en början, han kan gå mycket längre!
Usain Bolt, galet gryym! 
 
nu ska jag sova, godnatt! :)

Beat It

Idag vaknade jag vid halv tio kanske, började städa mitt rum + min toa, så har vart rätt duktig endå ;) haha.
Jennifer kom och vi bakade kladdkaka, den blev super god. Det dumma var att när den va inne i ugnen läckte formen, så det rann ut massa smet, så vi var tvungen att byta form mitt i allting. Ni kan ju tänka er mig och jennifer baka, kan ju inte bli bättre? ;) hahah
Vi fixade oss lite, sen stack vi ner till stan och kollade lite inför nästa lördag, vad man kan ha på sig?
vi köpte en ansiktsmask till imon. Ska nämnligen på spa med tjejerna imon :D!
Så en del saker behöver fixas imon..
På kvällen var det träning, och nu är jag helt död.. trött med andra ord.

 Gammal bild ya! 
Men alltid bäst med bästa nennie, love you twin <3 


ohh She's a diva

Nu ska jag stänga av datorn ta ett glas juice och sen  kolla på tv. Det blir det tidig sänggång ikväll,  för det första är jag sjuke trött och så ringer Jennifer och väcker mig tidigttidigt imon. & vet ni? Det ska bli 24-26 grader imon, Kanske strandväder, awesome!
Godnatt alla sötnosar, sov gott. för det ska jag göra.
puss

Varför är sommaren så underbar?







& ja, varför är Jennifer så underbar?
Det finns inga ord som kan beskriva hur jävla bra du är stumpan.
Jag älskar dig för den du är, du är min andra halva
Du är mer än guld värd Jennifer Svensson


Your world is my world

Tjejkväll hos mandis igår kväll, jätte mysigt tjejer! Jag och Jennifer var väl hemma runt halv två, vi la oss nästan på en gång, för vi va riktigt trötta. Vaknade vid elva idag eller något, Jennifer åkte hem vid ett eller något. Sen kom Adam<3. Kvart i sex kom Liza och hämtade mig med moppen, sen åkte vi och mötte jennifer, sen va det träning. Sjukt kul att Jennifer testat på friidrotten idag! Men just nu är jag arg.. och ja jag det finns en andledning som gäller friidrotten.. menmen. Lizafisa skjutsade hem mig, sen gjorde jag mat och duschat och nu har jag fastnat här vid datorn. Och jag vill ha något kul att blogga om, men vet inte vad..

Imon ska jag och Jenniferälskling träffas tidigttidigt, för att vi ska hinna med allt vi ska göra.
Träning
och förmodligen sova hos henne.


Paramore- Ignorance

Paramores nyaste låt;


Ignorance is your new best friend.
Ignorance is your new best friend.


I will never forget the past


Jag har tråk ohhyes. Men nu ska jag snart stänga av datorn och kolla på Viva la Bam! Ikväll blir det tidig sänggång, ska va med Jennifer imon och får absolut inte sova bort halva dagen. Har en del grejer att fixa imorgon;
- Hitta nya skor
- Fixa present till mandii
- Stan med Jännifej
- Tjejfest hos mandii
sov gott sötnosar, för det ska jag göra.
puss

jag är trött

Mysig dag på stan med Anna och Sofia, vi träffade liza, Amanda, Astrid och Sara en stund med. Sen fick jag ett par byxor, en tröja och ett linne av mammsen! kommer kanske bilder på de sen?! När jag kom hem, var det bara att byta om och sen dra iväg till träningen, på vägen träffade jag Liza och Amanda, så jag stannade och snackade en stund med dom med. Träningen var ganska så slapp men endå jobbig. Det  var ju bara jag och Andrea som tränade idag och vi hade tre tränare, det är ju bra! Nu har jag nyss ätit och ska ta mig en lång dusch. Hörs sen!
Btw ett tipps; Ta vara på dina vänner!


My Life Would Suck Without You

vaknade ganska så tidigt, låg och kollade på tv. Sen har jag chillat vid datorn, gjort mat och fixat mig VÄLDIGT segt. Nu blir det stan med bästaanna sen kommer sofiababy ner, myys! :D. Nu får jag allt skynda mig, ska va i stan klockan två. Och jag är trötttrött.... zzZZzz
pööösss

Surfing med jääännniiifej

Kom hem för en stund sen, efter att ha varit och Surfat. Gick väl sådär kan man säga.. hahah, jennifer vi äger ;). Det va kul, men blåste nog lite för mycket för oss... haha
Det var svinkallt i vattnet och en massa brännmaneter. Nu sitter jag här med nackspärr, ont i öronen, ont i foten (som jag stukade i vattnet innan) och jag ska ta en vaaaarm dusch, sen städa mitt rum sen till mammsen.
see you later


I'm nothing whitout you

Idag vaknade både jag och Jennifer av att min pappa kom och väckte oss och då va klockan halv ett. Vi gick upp och gjorde varma mackor, sen bakade vi kladdkaka. Och nu sitter vi här osminkade och ofixade, vilket vi ska vara hela dan.
Sen idag blir det att surfa, fett kul. Nu ska vi ta ut kladdkakan, hejdå.
uppdaterar sen,
pöööösss


Igår gick jag och jännifeeeej upp klockan halv nio, för att jag skulle träna. Träning ifrån 10-12, var ganska så seg i kroppen ja. Sen stack vi derekt till Willys för att fixa hårfärg till Johan, sen drog vi hem till Jennifer, johan färgade håret. duschade och sen drog vi till mig och åt lite. På kvällen skulle jag och Jennifer ner till stan och äta på Thairesturang, myys. Sen drog vi och träffade adam . Sen hem till Johan, satt där en stund, sen drog på på fest?
va hemma runt 12 elr något? Chillkväll med jennifer, toppen!

med bästajennifer

nu ska jag och älsklingen snart iväg, får väl se hur det blir..







jag vet att ni älskar oss, mohahah
finns på mobilen sötnosar

"The one and only" haha vilket skämt

HA-HA för dom som missat när Desiree får en tårta i nyllet, komme videon här:
 



Kan inte påstå att jag tycker synd om henne, elr jo?  Det va trotts allt jävligt omoget gjort.
Dessutom har Desireenilsson blivit avslängd, hum.. det är absolut inte första gången, men vad vet jag?
känner ju inte henne men har endå fått ett dåligt intryck av henne pga hennes fjortisblogg.
 "the one and only" haha vilket skämt.
du är bara en stor fjortis som skämmer ut dig inför hela svenskafolket :)

Lev livet till det tar slut

Har tänkt, nu ska jag ta vara på mitt liv, man lever bara en gång, så lev livet fullt ut! Liver är förkort för att inte inte leva det.
Vi är trotts allt inga afrikanskabarn som bor i afrika utan dusch, toa, hus, cash, vänner och familj :)

peace out!

min bästa jennifer

Vaknade upp vid halv tio av att min mamma ringde och väckte mig, och ville att jag inte skulle sova bort hela dagen.. Om man inte vill få mig på dåligt humör, ska man inte ringa mig på morgonen. Så väl trodde jag min egen mamma kände mig? hahah. Jag gick upp, satte på musik på datorn, tog en dusch och började städa rummet, fixade mig. Sen drog jag till min kära mormor och morfar, för han fyller år idag, grattis bästamorfar!<3 åt och fikade där. Sen va det hem till datorn, där jag alltid fastnar -.- Men nu ska jag göra lite nytta, ska packa och fixa här hemma.
sen ska jag träffa min allrabästavän jennifer, den bästa helt enkelt! Jag tycker alla hade behövt en sån kompis, man kan ha kul med, man kan berätta allt för, en som tröstar en när man är ledsen, en andra halva. Älskar dig Jennifer Svensson syster. Ikväll ska vi ha det bäst, sova över.
ska till pappa i eftermiddag med.

Akon - Beautiful



dagens låt, gammal men bra!

jag är trött..

Godmorgon bloggen, idag vaknade jag ganska tidigt eftersom amanda skulle upp tidigt, för att hon skulle på begravning.
Nu ska jag fixa mig, äta, städa mitt rum som ser åt helvette ut allt annat en fint...


<3

En månad, jag älskar dig




Slapp dag jaahh...

hej bloggen, idag vaknade jag runt klockan tolv, och jag låg i sängen ända tills halv fyra och tråka vid datorn. Sedan åkte jag i väg och fixade lite på banken, som jag va tvungen att göra idag. Efter det åkte jag hem och bytte om och cyklade till träningen, där hoppade vi stav, längd och sprang lopp.. jag va seg idag och dessutom har jag sträckt mig.. Jag åkte hem, duschade och åt, sen kom amanda och vi åkte till kvantum och skulle köpa Ben & Jerry's, men dom hade inte den jag ville ha- Choklad med Brownie :( så vi fick åka till statoil istället. Och ny sitter vi här framför tv och kolla på NAVY CIS med varsin Ben & Jerry's och Bravo apelsin juice,  kan det li bättre?- NEJ ABSOLUT INTE! Min nyttiga vecka, vaaaa.... Men imon blir det hårdkörning! I natt ska jag sova..... mycket. Fast det kommer väl inte gå med en snarkande amanda i samma rum?! hahahah.. Imon ska jag upp tidigt för amanda ska på begravning, och sen ska jag träffa adam!


Vill ge en feeeeeeeeeeeeet hiss till Ben & Jerry's..
Chocolate fudge brownie, I love it!

nu ska jag bli bättre på att blogga i promise! har vart lite off..

Liseberg-bäst!

Igår gick jag och Elin upp runt nio, jag var rätt pigg ändå, konstigt nog. Men det var väl för att jag visste att jag skulle till Liseberg med tjejerna denna dagen. Vi åt och fixade oss, sen kom Amanda hem till mig vid elva och mamma körde oss ner till stationen, vi var där i god tid före eftersom vi skulle beställa biljetter, hämta ut elins biljett osv.. Elin skulle ju hem till Uddevalla med :(, saknar redan henne.. Men när vi kom fram tog vi spårvagnen till Liseberg och det  va lång kö till precis allt där inne.. & vi gick aldrig gasten :(, eftersom mina älskade kompisar är fegisar och inte vågde gå den, blev det ju inte heller av att jag gick själv, haha..  Men vi hade sjuuukt kul där iaf! Bilder kommer när jag fått dom av amanda! :'D
Var väl hemma runt tolv eller något. Och jag somnade nästan på en gång, man blir sjukt trött av en dag på Liseberg alltså..

GULD DAG!


Måndag, grattis Amanda!

I Måndags fyllde Amanda älsklingen år, så jag Elin, Jennifer, Hanna skulle "fira"  Mandaaaa med en födelsedagsfika, kul att träffa er alla sammtidigt :). Sen drog jag och Elin vidare till Filip och Adam, sen träning och sen till dom igen! Kom hem runt halv tolv kanske? Efter det låg vi bara och snacka och drack energidryck osv.. pigga som vi var :D. Grattis amanda, 15 år!
 

Jennifer & Amanda


 Elin, Hanna & Amanda

Getabocksspelen

Här kommer lite bilder sen i söndags...

 
stafett laget!


Det är som det ser ut, GULD!




Tävling i Varberg!

Idag gick jag och Elin upp klockan nio för att vi skulle tävla. Första grenen var klockan 11.40, 100 meter allså. Det gick inte bra, kännde mig seg osv.. men jag kom endå till final, som jag sedan strök mig i för att jag skulle orka med allt annat. Efter det va det längd, där gick det ganska bra! Kom till final och vann dm brons :). Sen va det höjd och det gick piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisss.. Om det skulle gått bra på denna tävlingen i höjdhoppet, hade det blivit SM, men nu skeeeeeeeet det sig.. menmen.. Senare på kvällen sprang vi stafett, liza,jag, amanda och elsa. Det gick BRA! Nästan allt stämmde och vi vann guld! :D
Efter en långlång dag på vallen, åkte jag och elin hem och åt pizza och sen gick vi över till mamma och duschade osv.. och nu chillar vi bara. Och nu är jag trött och är helt slut i kroppen och det ända som behövs är juice!

Bilder sen dagen kommer upp imon!

Elin har kommit! <3

Har inte orkat blogga så mycket..
har vart på kåsa idag, varmt som fan! Drog hem vid fyra, för att äta och fixa. Sen åkte vi upp till gbg, där jag skulle möta Elin som kom till mig idag :D. I göteborg letade vi parkeringsplats i en timma.. för att vi skulle höra Madonna, hon hade konsert. Fast egentligen hatar jag henne, hahah! Menn när vi kom hem åt vi glass och platade massa, myyyys! Nu ska vi snart gå och lägga oss eftersom vi ska tävla imon, i Varberg!
pussssss


Kåsa

goodmorgon bloggen.
nu ska jag fixa mat och sen åka till annabästa och jag ska va där om 10 minuter, så jag får skynda mig nu...
sen ska jag, anna och sofia till kåsa, see you there! Och idag ska jag träffa Hanna och Jennifer :'DDDD!

Pusshey

Lorentz & M.Sakarias - Baby



Dagens låt, gammal men bra endå! :)

Vädret är Guld!

shululu, idag kom Lizafiza och hämtade mig med moppen vid halv 11 och vi drog till stranden, vid 1 drog vi till stan och köpte thai mat och sen tillbaka till stranden och schteekte, GULD väder! Där låg vi till fyra elr något? Sen va det hem och byta om osv.. sen till träningen, kände verkligen för att träna idag, sjuktkul faktist :). Nästa vecka börjar min nyttiga vecka, får inte äta något onyttigt och tränatränaträna. Hoppas det går bra på söndag på tävlingen, för isåfall blir det SM, vilket jag hoppas på!
efter träningen fixade jag och liza oss, sen drog vi till stan. Liza skulle hem vid tio, så hon skjuttsade hem mig. Och nu sitter jag här och tråkar :).
Förövrigt är jag sjuukt glad,
 för det 1;a Jennifer och Hanna har kommit hem & jag ska träffa dom imon! :D
för det 2;a jag får min mobil på lördag
för det 3;e Elinälskling kommer på lördag
för det 4;e det är riktigt sommar väder!
imon blir det stranden med Anna och Sofia, sen drar jag till pappa, sen träffa mina älsklingar Hanna och Nennz!

3 veckor idag, jag älskar dig adam lindh<3

lyckligast

Går fyllde jag ju femton och jag fick mest pengar och sånt. Och av adam fick jag en parfym och ett halsband (Jennifer Lopez), gulligt :). Igår kväll skulle jag egentligen sovit hos filip, men det blev inte så. Så jag hamna istället hos Amanda! Men jag va med Filip och Adam en stund på kvällen, sen drog jag och amanda hem till henne, där satt vi vid datorn och kollade på DH. Jag somnade några gånger, och jag blev väckt  av amanda varje gång. Tillslut fick jag sova, hahah. Vaknade iallafall runt halv 11 idag, vi fixade oss sen drog vi till stan och köpte frapino och gick runt i affärer. Vid två kanske, drog vi till adam och filip. Där va jag till typ halv sex, sen skulla jag och pappa åka och kolla på en mobil, jag ska köpa. Och jag hittade den jag ville ha, fast den fans inte, så dom har beställt hem den, så den kommer på lördag :D. nu har jag precis ätit, eftersom jag inte hunnit med det idag, haha. Och jag ska snart iväg till adam och filip, för vi ska ju sova hos filip. pöööööösssssss


:D

kom nyss hem ifrån pappa där jag vart och "firat" min födelsedag ;). av dom fick jag piercing, smycken och pengar :),
Men nu ska jag platta håret sen dra till filip och adam, där jag ska sova i natt!
och imon ska jag och pappa dra och köpa mobil! :'D.

Min efterlängtade födelsedag!



Idag fyller jag 15 år, jippiiiii! något jag verkligen har längtat efter! Min dag har jag tillbringat med bästa Amanda, vi va på stan och åt och gick runt och kollade lite i äffärerna. Det blev en tacotalrik och en frapino, sen köpte jag lite undekläder, hahah!
Nu är jag hemma igen, och ska byta om. Sen ska jag till pappa, och där ska vi fira mig lite :'D. En så länge har jag fått massa pengar, ca  2000 elr något? :). Nu hinner jag inte blogga mer, har massa saker att göra inom en kvart.
uppdaterar senare! puss

EN DAG KVAR VAFAN!

Denna veckan har jag väl inte vart så "social" här på bloggen, vilket är bra/dåligt? Men jag har hunnit med massor i veckan.
Har nog mest vart med Ellinor, filip och adam? dom är nice ;) haha.
Jag har märkt att jag inte skriver om något derekt intressant här på min blogg..? menmen, det kommer väl så småningom.
Idag är det iaf den andra augusti, vilket innebär att jag fyller år imon, jippi!
nu ska jag nog ta en dusch, märker att jag har kvar mjöl i håret sen min och filips mjölkrig i går kväll, hahah! Ett tipps, ät aldrig kaffepulver! det är inte gott :( haha!
puss

RSS 2.0