Who says

Började skolan klockan 12.15 idag har har bara haft en lektion än så länge. Klockan 14.30 slutar jag datorkunskapen, då ska jag hem till Alle och klippa honom. Idag blir det att packa till mamma, plugga plugga plugga..!! Har två prov imorgon och det ena är rätt stort..

Riktigt fint väder, men mitt humör stämmer inte riktigt med det idag. ORKAR INTE MED SKOLAN JUST NU.

flyr från mig själv och min rädsla att inte räcka till

Tisdagar är en utav mina favorit dagar.. Vi slutar tidigt, det går bra saker på tv + att mitt humör brukar vara på topp. Så nu ska jag dra mig neråt emot soffan med vofflor och det jag har längtat efter heeela veckan- Desperate houewives.


What are words



En riktigt stark och grym kille!
Världen är hemsk ibland, men äkta kärlek övervinner allt.

Life is good

Idag är det en bra dag, solen skiner och humöret är på topp!
Sitter i datorsalen och har lektion och slutar om en halv timma. Fick nyss reda på att både matten och engelskan är inställd imorgon, vilket betyder att jag börjar 12.15, riktigt gott! Fick tillbaka två prov idag- MVG och VG, nice. Efter skolan ska jag hem, plugga och sedan skall jag nog träffa Adam. Blir nog ingen träninge för mig idag, eftersom jag börjat få ont i halsen.

Natti

Jag ska alldeles strax krypa ner i min varma gosiga säng och sova. Imorgon är det skola, vilket betyder att jag behöver gå upp 06,30.. Gillas inte!

Ska kika in NovaQueen.se innan jag somnar, de har nämnligen 30 % rabatt på valfri vara.

It's you

Ligger ute på balkongen och solar och snart ska jag och pappa äta. Idag har jag varit ute på Geterrön med Frida och solat och köpt glass. Nu börjar sommaren närma sig!

Känns som om man har sommarlov nu, men imorgon är det att gå tillbaka till verkligheten, vilket betyder skola.. Men inte långt kvar till sommarlovet (ändast 51 dagar kvar).

Sitter på bussen på väg in till stan för a...

img_4084 (MMS)

Sitter på bussen på väg in till stan för att möta upp fridis och Co. Verkligen segt att åka buss..  Men med hörlurarna i öronen med bra musik, så funkar det!   Ikväll ska jag nana hos Frida, mys!


19.18

Hej snyggingar! Gårdagen var rätt lyckad, men var hemma tidigt, vilket var skönt. Först var jag och sju tjejer hemma hos mig och förfesta sen drog vi på fest hos Wille. Efter det blev det stan och sen åkte jag med Adam hem.

Kom hem för en stund sen och snart ska jag äta grillat med pappa. Idag har jag och Adam bara varit ute hela dagen och det syns i mitt ansikte.. hahah rätt stekt.
Ikväll ska jag träffa Fridis, Vickan, Sara och Michaela. Vet inte vad vi ska hitta på än, men något kul blir det i alla fall!

19.18

Hej snyggingar! Gårdagen var rätt lyckad, men var hemma tidigt, vilket var skönt. Först var jag och sju tjejer hemma hos mig och förfesta sen drog vi på fest hos Wille. Efter det blev det stan och sen åkte jag med Adam hem.

Kom hem för en stund sen och snart ska jag äta grillat med pappa. Idag har jag och Adam bara varit ute hela dagen och det syns i mitt ansikte.. hahah rätt stekt.
Ikväll ska jag träffa Fridis, Vickan, Sara och Michaela. Vet inte vad vi ska hitta på än, men något kul blir det i alla fall!

Vilket väder alltså!  Fixar i ordning mig ...

img_5306 (MMS)

Vilket väder alltså!  Fixar i ordning mig för kvällen och snart kommer tjejerna och då blir det party!!!


23/4

Godmorgon! Ställde klockan på tio men vaknade vid 8 tiden.. Ligger i sängen och väntar på att Adam ska vakna, vilket han inte kommer göra på ett bra tag. Snart ska jag dra mig utåt mot balkongen, för solning. Måste till stan med, för att leta något jag kan ha på mig ikväll, för då är det partyyyy som gäller!

Igår var jag med Adam hela dagen och på kvällen grillade vi och sedan hyrde vi film. Som vanligt lyckas vi hitta dom konstigaste skreckfilmerna.

Förövrigt har det varit en grym vecka uppe i Idre med härligt folk! Vi har haft as gött väder, så lite färg har man fått i alla fall. Det är inte ofta när man åker på skidsemester, man kan sitta på balkongen i bara bikini, wiho. Och bloggen har ju fått lida för detta, har inte riktigt haft tid att blogga ;). Aja med bilder kommer nog upp i veckan!

Sitter i bussen på väg till Idre..! Klock...

Sitter i bussen på väg till Idre..! Klockan 8.45 började bussen rulla uppåt och självklart sitter vi på första parkett, med en sjuk utsikt ;). Nu har vi åkt i cirka 3 och en halv timma och snart är vi framme i Grums och då ska vi äta. Snart ska jag ta fram pluggböckerna igen.. Men jag känner på mig att det kommer bli en grym skidresa med guldgänget! Hörs senare! Puss


Next to you

Godmorgon! Fattar inte hur jag kan vakna såhär tidigt? Första gången jag vaknade idah var 06.45. Adm sover och jag har tråkigt, så ska nog väcka honom snart, hih. Idag måste jag verkligen PACKA, för imorgon åker vi och jag har inte ens börjat.. Idag blir det mysdag med älskling!




En timma kvar

Ont i magen och mår väl sådär.. Om en timma slutar pappa, så då drar vi oss här ifrån. Ska först hem till Filip, chilla och prova pjäxor. Sen ska jag och pappa handla till söndag, eftersom varken han eller mamma är hemma imorgon pga innebandyn. Hörs senare! puss

08.33

Godmorgon! Är på pappas jobb, men jag har tagit en liget pause, medans pappa gör något utomhus, sitter jag i kontoret vid datorn. Känner att jag e en riktig byggtjej nu ;) haha

Never say never

Trodde att frisörproven skulle gå skit idag.. Men nja, lyckades få MVG i klippning, MVG i föning, MVG i uppsättning och ett VG i permanentningen, så ja jag e väl rätt så nöjd ändå.

Nu ska jag sätta fart, så jag blir klar någon gång och ska snart gå till bussen, för sedan åka till min älskling.

Äntligen kan man slappna av..

Kom hem ifrån skolan runt halv 6, en lång dag idag. Men alla prov är äntligen gjorda och nu är det lov, eftersom jag inte ska till skolan imorgon. Jag har nämnligen praktik och inte vilken praktikdag som helst. Jag ska inte vara på min vanliga praktik plats- Salong Victora, utan jag ska vara med min pappa på jobbet. Och ja han jobbar som snickare, haha, så du undrar ni säkert, hur fan man kan gå ifrån en plaktik plats inom frisör till bygg. Men nu är det så att vi ska prova på ett helt annat hantverk, för att få se hur det går till.

Nu sitter jag hemma hos pappa och kom hit för en stund sen. Snart ska jag få tummen ur röven och börja packa upp min väska, som jag sedan ska fylla med vinterkläder, för på söndag åker jag till Idre!

Rätt mörk hår nu, nästan svart och kommer färga det ännu mörkare till sommaren ;)


Sitter på bolmen och pluggar inför prov.. ...

img_3247 (MMS)

Sitter på bolmen och pluggar inför prov.. Kommer ha 5 prov i frisör idag och känner mig rätt stressad över detta.. Men får bara ha 3  prov i veckan men vi har  8. Och frisör ska vara en slapp linje enligt vissa, håller verkligen med ;) haha.  Lagom kul att böckerna är på engelska också.. Hejdå, önska mig lycka till.. Puss


Stress

Sitter på Datorkunskapen och slutar om en halv timma, skönt! Nu måste jag börja "plugga" lite inför provet imorgon, i datorkunskap, hur fan man nu pluggar på det..? Idag har vi haft matteprov, vilket kändes rätt så bra.
Känner mig lite lagom stressad.. Har 8 prov denna veckan..
prov i matte, CHECK
prov i datorkunskap, nationella i Engelska och fem prov i frisör (på samma dag) vilket betyder:
Föning
Klippning
Uppsättning
Termonologi och permanenting.

Så idag är det pluggning som gäller! Kanske va med Adam, träning vid halv 6, sen kommer Jennifer till mig och vi ska kolla Desperate Housewives och Big Brother.

ÅÅH VILL HA LOV NUUUUUUUUUUU!

So cold

Kom nyss ut ur duschen och nu har jag lagt mig i soffan och väntar på Big Brother och snart kommer Jennifer. Ikväll blir det en tidig sänggång, för jag e verkligen helt slut. Idag har jag varit i skolan ifrån 8.10 till 16.00. Vilket var rätt jobbigt, men kul, eftersom vi hade frisör lektion med treorna i princip hela dagen. Efter skolan gick jag hem och satte mig på baksidan i solen, med plugg och Jennifer kom över till mig, mys! Har även hunnit med lite träning idag, så känner mig riktigt duktig ;).

Igår vaknade jag upp egemte baby, vi gick upp och sen åkte jag till Gekås med pappa och Julia. Köpte inte mycket alls, utan bara ett par hörlurar, mascara, solglasögonfodral och toffsar. När jag kom hem cyklade jag till Jossan, där vi skulle baka till lektionen vi skulle ha idag, riktigt mysigt faktiskt. Sen kom Felicia, min älskling som jag inte träffat på jätte länge. Vi åkte hem till mig, kollade på Stockholm-Båstad och bara tog det lugnt. Vid nio tiden åkte jag och mamma ner till stationen och lämnade henne, eftersom hon skulle ta tåget hem till Falkenberg. När jag kom hem var det Big Brother som gällde!


15.03

Nu ska jag ta något att äta och sen röjja lite på mitt rum. Jag orkar inte sitta ute i solen längre, så jag får hitta på något annat :).
Väntar på att Adam ska bli klar, vilket förmodligen kommer dröjja ett tag till

Schteek väder

Underbara lördag!

Vilket väder alltså!!
Har nyss vart på vallen och tränat, riktigt skönt att träna ute i detta vädret! Jag har till och med fått lite färg, vilket gillas! Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det lite plugg i solen. Senare idag ska jag träffa älskling :)

Jag känner att sommaren är på väg nu!


Finaste friidotts gänget i Barcelona!

Give me everything

Snart kommer Adam och hämtar mig och ikväll blir det myys! Såg på Talang för en stund sen och ett varbergsgäng gick vidare! Grattis till er! :) 
Jag ska försöka att inte lägga mig allt för sent ikväll, eftersom jag ska upp och träna imorgon vid tio tiden.

Pitbull- Give Me Everything Ft. Ne-Yo, Afrojack & Nayer

Min fina

Jag är sjukt partysugen och att lyssna till denna låten gör det ju inte bättre, sjukt goo!



Idag åkte jag till skolan en timma innan vi började, eftersom jag trodde att klockan var halv 1 iatället för halv 12. Så fick sitta och vänta, haha ett tecken på trötthet eller?
Efter skolan åkte jag till Ann och skulle fika med henne och träffa min lilla vovvsing, leffe. Riktigt länge sen och jag har nästan dött av längtan..!




Min fina vovve!

Hide and seek



Vill vara trött, så att jag kan gå och lägga mig och sova.. Är inte alls på något bra humör just nu, VARFÖR ska det vara så? Aja GODNATT!
Imorgon är det en ny dag med nya tag. Börjar skolan vid 12.40 med gympa och slutar 13.40, vilket är bra.

Jag önskar att jag inte vore onsynlig
Jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden
Jag önskar att jag aldrig lärt känna dig
Jag önskar att jag kunde vara mig själv igen.

-

Kom nyss hem ifrån en bra dag i skolan. Idag var det riktigt chill på frisör lektionen, man fick göra lite vad man ville. Så Hanna färgade mitt hår, så ingen mer utväxt!! Det kanske kommer upp en bild på resultatet senare, någon som kan gissa vad det blev för färg? Ljusare eller mörkare..?

Aja förövrigt fönade jag på lektionen och övade även på min frisyr, så nu vet jag hur jag vill ha den. 
Nu ska jag fixa lite, sen kommer Adam hit, myys!

The Lonely Island ft. T-Pain- I'm On A Boat

Everything'll be alright

Godmorgon! I natt har jag äntligen fått sova ut ordentligt, det var nog det jag behövde.. Nu ska jag snart till skolan och det är Svenska som står på schemat. I eftermiddag har vi frisörlektion i fyra timmar, niiice! Idag ska jag försöka vara så posetiv som möjligt, har nog varit raka motsattsen nu ett tag.
Idag är det en bra dag, även om vädret inte håller med. Nu vill jag ha sommar!

Bild ifrån Midsommar 2009!


Jag älskar verkligen Joshua Radin!
här är orginalet:
Joshua Radin – Everything'll Be Alright (Will's Lullaby)

För ett år sen..

För ett år sen vid denna tiden var jag och det underbara fridrottsgänget i Barcelona. Jag längtar tillbaka lite lagom mycket och nu vill jag verkligen ha vår och sommar!












Nu ska jag jag stänga av datorn och kolla på Big Brother. Imorgon har jag sovmorgon, eftersom jag har inställd lektion, så börjar jag 10.35. Godnatt sötnosar, vi hörs i morgon!

21.29

Har nyss kommit ut ur duschen och nu ligger jag och kollar på Grey's anatomy. Idag blev det ingen träning för min del, utan jag åkte hem till Adam istället. Imorgon ska jag träffa honom med och vi ska kolla upp resor och förmodligen boka då med. För det e ju så att jag och Adam ska iväg på solsemester i slutet av sommaren och vi funderar på Turkiet eller Grekland. Det ska bli så kul att komma iväg, bara han och jag.

Jag får väl snart börja kolla upp lite frisyrer inför balen, så man får lite idéer. Eftersom jag och Felicia skall göra balfrisyr inför treornas bal i juni. Tycker det ska bli så roligt :).



Datorkunskap

Sitter på datorkunskapen och slutar om en halv timma. Vilken lektion alltså.. OJJJ

Idag ska inte göra så mycket, träna inför prov och sedan ikväll ska jag träna. Har inget direkt intressant att berätta, är allmänt trött på allting och vill bara sova och jag har ingen ork till någonting.


Onsdag morgon!

Godmorgon! Har ni sovit gott?
Det har jag i alla fall.

Jag ska snart bege mig till skolan och ha engelska. Idag går jag bara ifrån 10.00 till 14.30, riktigt skönt med en kort dag.

Bild på mig och två killar i det Holländsa bandet Destine


Pier Pressure 2010, saknar så sjukt mycket. Men det verkar inte som att det blir av i år..
Var rätt ljushårig här. Funderar på att aningen göra mitt hår ljusare eller mörkare. Vad tycker ni?

Träningsdags



Ska snart iväg till friidrotten och träna, efter det kommer Jennifer hit. Och vi ska baka, kolla på Desperate housewives och Big Brother. Det e ju tisdag, så det e våran dag idag.
Förövrigt gillar jag tisdagar lite extra!

14.41

Nu ska jag ställa mig och öva på min frisyr inför provet vi har nästa vecka.

Testar mobilbloggen!

Testar mobilbloggen! Sitter just nu i omklädningsrummet på frisör och har rast, men börjar snart igen. Efter lunch har vi bara två lektioner, sen slutar vi. Ciao!


Muay Thai

Kom nyss ut ifrån en lång och varm dusch, känns riktigt gott efter dagens träning. Imorgon kommer det nog kännas i nacken, efter klinchen och i benen efter lowkicksen. Körde även lite rundsparkar och boxning, osv.. Har kommit in i tekninken lite mer sedan jag började i sommras,  så det går ju framåt i alla fall ;). Thaiboxning är en sjukt rolig och varierande sport och jag är glad att jag vågade prova på något nytt.

Nu ska jag ta mig något att äta och resten av kvällen blir det bara slapp framför tv:en. I kväll blir det en tidig sänggång för min del, börjar ju skolan imorgon 8.10 med frisörlektion direkt på morgonen.


I'm not going, cause I've been waiting for a miracle

Shit vilket härligt väder det är ute! Kom nyss hem ifrån stan, där jag var med mamma och kollade på vårjacka. Men jag hittade ingen som jag verkligen vill ha, så det får vänta. Idag började jag skolan klockan åtta, hade engelska och svenska och efter luch hade vi frisörlektion till klockan tre.

På frisören idag fick vi öva inför provet vi kommer ha nästa vecka i uppsättning, curlers, klippning, föning och permanent. Känns lite stressigt och obbigt med en hel provvecka och veckan där efter kommer vi ha prov i allt som har med teori att göra, menmen, det fixar sig.

Nu ska jag fixa lite här hemma och sen klockan 19.00 är det Thaiboxning som gäller. Vilket jag inte är så himla pepp på idag, eftersom jag har ont i huvudet och hängig.


MYYS

Snart kommer Adam, då ska vi baka pannkakor. Ikväll blir det att kolla på Stockholm-Båstad och efter det Big Brother. Så ikväll blir det en lugn söndagskväll för mig, riktigt mysigt! Kommer nog inte upp några fler inlägg ikväll, så vi hörs imorgon.

14.14

Nu är det så att jag inte kan bestämma mig innför Lördag.. Hur det ska bli.. Just nu lutar det åt ett håll, men vi får se hur det kommer bli..

Nu ska jag snart åka ner till SWC och kolla på min lillasysters lag, som gått vidare till slutspel.

Godmorgon!



Nu ska jag kolla på BB avsnittet sen i fredags, missade det när vi var på bio ju. Sen ska jag ta mig en lång dusch, PUSS

Till the world ends

Vaknade upp i morse jämte älskling, åt frulle och  åkte sedan vidare till Kunsbacka och gick på Kungsmässan och Freeport. Skulle ijäntligen köpt en jacka, men hitta ingen.
Så köpte ett dessa skorna ifrån Tiamo:



Dessa blir riktigt snygga till ett par bruna ben i sommar, eller till ett par jeans och någon snygg topp.

Igår var ju jag och Adam på bion " I am the four". En riktigt bra och spännande film, som jag verkligen rekomenderar. Men jaag tyckte dock det var ett dåligt slut.
Ikväll har jag ingen jävla aning om vad jag ska hitta på. Blir väl att vara hemma, kolla film och tråka, niice.

Äntligen fredag!

Jag har nyss duschat och nu ska jag röjja lite på mitt rum. Idag vaknade jag vid nio tiden, typiskt när man har sovmorgon att vakna så tidigt.. Gick upp, åt och kollade på tv. Och drog till skolan vid halv 1 och var där till 20 i 2, efter det åkte jag till stan.

Ikväll ska jag på bio med älskling, blir nog förmodligen " I am nomber four". Annars blir det bara  en mys kväll hemma. PUSS

RSS 2.0