trötttttt

Slutade skolan kvart i två idag och derekt åkte jag till min sjukgymnast och tränade. Är så utmattad i hela min kropp just nu och har så ont i min höft och jag orkar fan inte gå en meter. Idag har jag städat mitt rum hos både mamma och pappa och åkt hem till mami. Nu ska jag och bästa syster kolla på film och äta.
Ikväll ska jag försöka komma i säng tidigt, vi hörs imorgon sötnosar :)


Thaiboxning

Har nyss vart på Thaiboxningen, det va riktigt kul faktist. Och det är något jag kommer att börja med till hösten. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen städa på mitt rum och kanske plugga lite. Hörs sen folks :)

 
ser ni att det är jag & Julia på bilden? haha
Älskar dig syster

Onsdag

Nu ska jag snart iväg på Thaiboxning, får väl se hur det går..
Hörs senare =)


Sweet dreams

Ska lägga mig i sängen och kolla på Christin och sen nana och drömma mig bort, känner att jag behöver det.
Imorgon ska jag testa på Thaiboxning! Något jag velat prova på länge, men aldrig blivit av pågrund av brist med tid. Men imorgon är första gången och jag får väl se om jag tycker det är kul (;

 
Du är den finaste som finns älskling

Godnatt

Ignorance is your new best friend

 Bild ifrån operan i Göteborg!

Har precis förberätt min Engelska redovisning och gått igenom lite glosor. Och nu försöker skriva på mitt förbannade teknikarbete som ska vara inne om ca två veckor. Men det är lika bra att jag får det gjort denna veckan, så jag inte kommer få ett utbrott för att jag har för mycket att göra och för lite tid. Teknik är üübertråkigt, *anteckna*.
Har inte tid att sitta här mer nu, Desperate Housewives börjar om en halvtimma och jag har en del grejer att fixa innan dess.

Kanske hinner med en snabb uppdatering innan det är dags att sova.

Hur kan man sjunka så lågt?

Slutade skolan kl 13.00 idag, riktigt skööönt! nu sitter jag och äter och ska snart iväg till min sjukgymnast och träna. Vädret gör mig trött och har ingen motivation till någonting just nu, vill bara att det ska bli sommarlov. Nu är det ändast 20 dagar tills vi har vår allra sista skolavslutning på Furuberg. Kommer bli riktigt skönt faktist, att börja på något nytt och samla nya krafter och hålla på med sånt man tycker är kul. Klart det kommer vara tråkigt att skiljas ifrån mina klasskompisar. Men kommer ju ändå behålla kontakten med mina vänner och dom jag gillar att umgåst, fuck the rest.


medans insidan brinner av dålig självkänsla

När utsidan växer av ego medans insidan brinner av dålig självkänsla.

Jag är trött på människor som bara bryr sig om sig själva och sätter deras egna behov i första hand, utan att tänka på andra. Hur de dagligen hackar ner på folk som de ser som hot, samtidigt som deras avundsjuka bara stiger. Följ inte strömmen, väga sticka ut ifrån mängden och säg ifrån. 

Tecken på dålig självkänsla;
  • Du jämnför dig ständigt med andra
  • Du kräver bekräftelse av andra hela tiden
  • Du är bara bra om ingen annan är bättre
  • Du har fullt med fördommar om folk och snackar skit och ser ner på andra
  • Du är överdrivet självupptagen
  • Du ska att alltid ta mest plats








    "Det finns ingen belöning
    och jag kräver ingenting
    bara att aldrig någonsing tvingas hålla käften"


    Kommer ni ihåg när Friends reklam gick på tv? 
    Blir riktigt deprimerad av den, usch!

  • .


    Igår låg jag ute i det sköna vädret hela dagen, senare kom Adam och hämtade mig. Så vi stack ner till stan och åt på resturang och hyrde film och sen åkte vi ner till havet. Sen åkte vi hem och myste.

    Idag har jag varit på vallen sen klockan 09.00 och varit funktionär för en tävling, riktigt långtråkigt. Nu väntar jag på min älskling :) 
    har jag ont i magen och är röd som en kräfta i mitt ansikte.

    Ett halvår med min älskling idag!

    Two is better than one





    Dessa månader har varit de bästa tiden i hela mitt liv.
    Jag har aldrig varit så lycklig, som jag är med dig.
    Du är mitt liv och jag klarar mig inte en dag utan dig.
    Det går inte att förklara i ord hur mycket jag älskar dig.


    Vad vore jag utan dina andetag?





     Det finns ingen bättre syster än dig.
     Du är min andra halva, I love you so ♥

    You can never say never

    Igår åkte vi mot falköping 05.45, för att lämna julia på tränigsläger. Sen åkte jag och Mamma vidare till Lager 157 och sen till Göteborg och shoppade! Blev en del, kommer nog bilder imon (;
    Riktig mysdag med bara min mamma. När vi kom hem kom jennifer till mig och städade min garderob, tur att man har en bästakompis som älskar att städa (; haha. Sen kom Emelie och vi hade bara myskväll hemma :).

    Idag har bara jag och emelieälskling tagit det lugnt, sen kom Jim och vi bakade negerbollar. Nu är jag trött och funderar på att snart gå och lägga mig?! 




    RSS 2.0