Like always

Sick and Tired of this world
There's no more air
Trippin' over myself
Goin' nowhere
Waiting
Suffocating
No direction
And I took a dive


Sug Tisdag

Kom hem ifrån träningen för en stund sen och fryser som ett as, så nu ska jag ta en lång varm dusch. Sen ska jag ta en Chailatte och kolla på Desperate Housewives.
Min dag har varit riktigt dålig och jag har inte alls vart på humör..

Spexfoto

Idag har vi tagit spexfoto i skolan, så alla var riktigt snyggt utklädda, får se om det kommer bilder på det senare om någon annan har tagit ;). Efter skolan cyklade jag till Haga och mötte Fanny,Riktigt kul att träffa henne, för det var riktigt länge sen jag träffa henne! Vi var på stan och kollade runt lite.  
Nu är jag hemma och har skrivit lite på mitt Engelska arbete och ska snart träffa min älskling =) 
Få se om jag hinner slänga in ett inlägg senare! Puss 


Riktigt gammal bild.. jag saknar sommaren!

Pier Pressure, 63 days left

Biljetten till Pier Pressure är äntligen beställd! Nu är det bata 63 dagar tills jag och johanna drar. Jag ska äntligen få se och höra PARAMORE live, den 20 juni kommer vara en utan mitt livs bästa dag. FREAKING AWESOME!

Paramore
30 Seconds To Mars
Dead by April The Used
HIM
The Sounds
Destine
Pendulum
Neverstore
Her Bright Skies
 
 
Fler band kommer!!!













there's nothing more without you

Nu har man vart hemma i Sverige. Träningslägret i Barcelona va gryymt och ett minne man kommer ha kvar för hela livet! det tråkiga är bara att 11/15 blev matförgiftade :( .. Så lite hemlängtan fick man allt & saknade människorna hemma i Varberg.. Man förstår inte hur bra man har det, innan man kommer ifrån allt ett tag. 

Min blogguppdatering är inte på topp, menmen ;).
I fredags var jag och grilla med härligt folk och men drog hem rätt tidigt för att jag frös, senare på kvällen/natten kom adam och hämtade mig, så sov jag där, myyys.







 Jennifers bilder =)


BARCELONA!

Idag har jag vart på stan med mamma och jocke och fixade dem sista sakerna inför morgondagen, packat för fullt och nu på kvällen kom adambaby hit (:

Livet leker, för imon drar vi till Barcelona, GRYYYM!


RSS 2.0