17.58

Hej! Nu ska jag ta och fixa mig lite, sen ska jag och mamma på "mingelkväll" på affären Noon. Skulle ijäntligen tränat, men känner mig inte riktigt bra, jag är trött och har ont i kroppen, speciellt min rygg..
Idag har jag inte gjort så mycket, jag har bara vart i skolan. Ikväll blir det en lugn kväll framför tven. Imorgon har jag bara en lektion och det innebär gympa.  Så jag går bara i skolan från 12.40-13.40, riktigt skänt faktiskt! Så då kanske jag hinner ta en jobbingtur innan skolan, får se.

on the way down



Jag har nyss packat alla grejer som jag ska ha med mig till mamma och nu ska jag alldeles strax dra mig till träningen. Jag är igäntligen så pepp på att träna idag, för jag har ont i mina höfter och känner mig matt. Så det blir att köra lite lugnt idag. Jag kommer nog inte hinna blogga mer idag, så vi hörs imorgon snyggingar! ;)

13.42

Min morgon började inte för bra idag alltså.. Hela morgonen trodde jag att jag skulle bli försenad och skyndade mig som en dåre till skolan. När jag väl kom till skolan, så var det ingen i klassen som hade kommit, så började ringa folk. Då fick jag reda på att vi inte började den tiden jag trodde, gött. Sen har även min pappa missfärgat mitt favorit linne ifrån Odd Molly, vilket gjorde mig SUR!
Idag har det varit rätt slappt i skolan och nu sitter jag och har datorkunskap, även kallad "Facebook-kunskap" av 10HVFR.

Känns skönt att sluta snart, då blir det till att ta bussen hem, packa, för jag ska åka till mamma och vid klockan kvart över sex ska jag träna. Efter träningen ska jag med Adam hem, myys!


Little lies

Snart är det Desperate housewives som gäller och efter det Big Brother, guld tisdag! Idag har jag inte gjort så mycket, efter skolan tog jag bara det lugnt, städade mitt rum och sedan åkte jag på träning.

Bilde på lite nytt sen i veckan :)
Ett par lacost ballerina skor, hur snygga som helst till ett par jeans/jeansshort nu till våren/sommaren.
två par skor med kilklack + ett par pilotglasögon, som jag har letat efter riktigt länge!










Tisdag

Har dator kunskap just nu och slutar om en timma, riktigt skönt att sluta tidigt idag! Idag ska jag träna, sen blir det bara att ta det lugnt ikväll. PUSS

Ajj

Kom nyss hem ifrån träningen, riktigt trött faktiskt. Har ju inte kunnat träna på länge och det känns verkligen. Idag var det mest teknik träning, men ändå lite fys på slutet. Nu är min mage helt röd och har lite små ont efter slad, men that's life. Nu ska jag hoppa in i duchen och ta mig något att äta, sen blir det Big Brother. 
Hörs imorgon sötnosar! Puss

love the life you live, live the life you love



Riktigt fint väder ute! Nu ska jag skriva klart min Engelskainlämning, som skall in idag!
Om cirka en timma, ska jag ta bussen in till träningen, riktigt länge sen jag var på Thaiboxningen nu, pga att jag varit sjuk.

Skit händer


Timmar blir till dagar

Snart ska vi iväg, kommer nog förmodligen upp någon bild imorgon.


Märks det att jag har tråkigt eller? ;)

Söndag

Godmorgon! Nu ska jag gå upp och fixa mig och äta frukost. Sedan ska jag dra ut i det härliga vädret!

For a pessimist, I'm pretty optimistic

Nu ska jag bädda ner mig i min nybäddade stora säng och sova. Det ska blir sååå skönt, vet inte varför jag är trött hela tiden.. Känns som om någon sugit ur all min energi. Vårtrötthet är nog problemet. Känns som att jag e trött på allt och vill bara lägga mig och sova och sova i några månader.. aja.  Ikväll skulle jag ijäntligen festat, men stannade hemma med pappa istället, mys.

Imorgon om det blir fint väder, ska jag Adam ut i skogen och grilla och ha picknick, haha :D mys. Sist jag gjorde jag det när jag var riktigt liten, då brukade vi åka ut med morfar, på "safari" som han kallade det, goa minnen!

Inatt skall klockan ställas om till sommartid, vilket är ett gott tecken på att det inte är långt kvar. Längtar så mycket tills sommaren!

Älskar dig världens finaste!


I'm not going, cause I've been waiting for a miracle









Idol

Den 9 April kommer Idol till Göteborg, hade vart kul att prova på bara för att....
Haha men är nog för feg :) va tycker ni?


Glad Linn!

ÅÅHH sitter och kollar resor till koratien, för jag och pappa ska ju dit i sommar. Nu ska vi bara beställa resan, sen är allt klart! 
Detta året kommer bli så jävla bra..!
Stockholm & Örnsköldsvik v 25
Kroatien v 28
Sen ska jag och Adam utomlands i augusti eller september
Malmö den 31-1 oktober/november- och kolla Rihanna!
GRYYYYMT!

har glömt att jag har fått sommarjobb med, så i sommar ska jag jobba på trorggrillen och med friidottsskolan!

Miracle

Nu ska jag snart dra mig till skolan, vilket jag verkligen inte känner för. Men sån tur går jag bara i skolan mellan 9.00-13.40.

Efter skolan ska jag träffa Adam, så ska vi kanske gå på bio, mys!


We've learned to run from
Anything uncomfortable
We've tied our pain below and no one ever has to know
That inside we're broken
I tried to patch things up again
To cut my tears and kill my fears
But have I told you how I..

I'm not going
Cause I've been waiting for a miracle
And I'm not leaving
I won't let you
Let you give up on a miracle
Cause it might save you

Turn it off


And the worst part is
Before it gets any better
We're headed for a cliff
And in the free fall
I will realize I
'm better off
When I hit the bottom


Road to nowhere

Sometimes life,
feels just like rain,
cause you never know,
when it's gonnafall down on you


hatar att känna mig ensam
hatar att sakna
Är trött på att må skit
trött på att bli andrahandsval för allt och alla

ne nu ska jag sova, pallar inte med skolan imorgon..
Men måste man, så måste man..




you're my sun

Började skolan klockan halv tolv idag, så hade ställt klockan extra tidigt för att jag skulle ut och springa innan skolan. Så var tillbaka hemma vid tio igen, riktigt skönt att ta sig en joggingtur i det fina vädret. När jag kom hem duscha, fixa mig och chillade, sen var det dax för skola. Gick bara ifrån 11.30-14.30 idag och efter skolan åkte jag  ner till stan med Filip, Alle och Jacob.

Ikväll blir det en lugn kväll, blir att kolla på CSI Miami och Bigbrother.





you're my sun when the rain is falling
you're the moon when the night comes
you're the air that I am breathing
you're the one that makes me belive in destiny


Wish you well

hej snyggingar!
Nu ska sätta på mig myskläderna och jag ta mig något att äta medans jag väntar på att Solsidan börjar. Idag vaknade jag upp hos Adam vid tio-tiden någon gång, resten av dagen bara vi slappade. Vid klockan 3 åkte jag, pappa och Julia till Gekås, hittade lite grejer.

Igår var jag och Adam och kollade Thaiboxnigs SM, riktigt kul faktiskt. På kvällen gjorde vi INGENTING, bara tog det lugnt, riktigt skönt faktist. I veckan har det inte blivit att jag bloggat så mycket, eftersom jag har praktiserat hela dagarna och när jag kommit hem, har jag varit svintrött. När jag skulle hem ifrån salongen i fredags fick jag med mig en liten påse med en present, som tack för att jag varit så duktig ;). Så jag fick ett  vision spray + schampo och balsam, fick även två dust it. Nice :)


Watercolour

When I'm falling down
Will you pick me up again?
When I'm too far gone
Dead in the eyes of my friends

Will you, take me out of here?
When I'm staring down the barrel
When I'm blinded by the lights
When I can't see your face
Take me out of here

All I believe, and all I've known
Are being taken from me, can't get home
Led to a world where worlds collide
Let their fear collapse, bring no surprise
Take me out of here


Do it like a dude

Hej!
Har gjort lite olika grejer idag, klippt Hanna, tagit bokningar, svarat i telefon, tvättat hår osv.. Har t.o.m hunnit bli klippt, riktigt skönt! Snart kommer Adam hit, mys! Ikväll blir det tidig sänggång, så att jag orkar upp imorgon.


puss

Godmorgon!
Denna vecka är det praktikvecka, men idag fick jag stanna hemma. Mår ju inte riktigt bra än. Men i morgon blir det praktik ifrån 9.00-18.00 på salong Victoria. Idag ska jag bara ta det lugnt och försöka skriva klart min Engelska uppsatts. Ikväll ska jag va med Jennifer och kolla på Desperate Housewives, myys!



Loreen – My Heart Is Refusing Me

road to nowhere

Hej!
Ligger hemma i feber och är sjuk.. kul..!
Idag skulle jag ha mysdag/kväll med Emelie, Jenny och Tessan. Men det blir inget med det, blir sängen för mig..
Har fortfarande ont i halsen efter opperationen och det har förövrigt varit en jävligt jobbig vecka.

Igår var jag med Noris på dagen och på kvällen kom Adam och vi kollade på Melodifestivalen bland annat. Tycker det är förjävligt att Loreen inte ens kom till finalen, SJUKT. Hennes låt "My heart is refusing me" är nog den första låten ifrån Melodifestivalen, som är riktigt bra och som man verkligen kan lyssna på.


Rock to it

Ska snart ut och gå med Jennifer och ikväll blir det en tidig sänggång! Idag har jag inte gjort så mycket, var i skolan ifrån 8.10 till kl 15.00. Efter det var jag med Emelie, myys :).
Skulle egentligen tränat thaiboxning idag, men känner mig inte riktigt bra. Imorgon kommer jag börja äta några tabletter inför "opperationen" på torsdag. För hoppningsvis kommer det gå bra!

I miss u

Har nyss duschat och nu ska jag fixa mig lite. Snart kommer min snygging hit och då blir det att dra ut i det fina vädret.

Born this way

Kom nyss hem ifrån träningen, nu ska jag fixa mig och förmodlogen åka till stan! Riktigt fint väder ju!



Lady Gaga – Born This Way



DM

Är inte nöjd med mitt resultat. Failade på permanenten och det var det som försörde allting. Var så nervös så att jag inte kunde ens hålla i spolarna.. Om jag hade hunnit den sista rullen hade jag kommit runt trea/fyra på det momentet. Uppsättningen blev la okej, plaserade mig som femma :). Men grattis för de som gick vidare ifrån ps, superkul!

Min uppsättning framifrån:

Ifrån sidan:

Bakifrån;


Nu ska jag sätta på mig myskläder och gosa ner mig i soffan!

--

Hej! Kom nyss hem ifrån praktiken, har fått göra en massor av grejer där idag. Så som att ta ut löshår, tvätta hår, blanda färger, städa osv.. Nu ska jag ta mig en lång dusch, sen blir det en hemmakväll ikväll och bara slappa.
Och förlåt mig för att jag inte bloggat på de sista dagarna, har glömt av, hehe.
Imorgon kommer det förmodligen upp bilder ifrån i måndags, då jag var iväg på frisörtävling. Just det har fått ett par super mysiga shorts ifrån Odd Molly av mamma och en tröja ifrån Esprit :)



RSS 2.0