all because of you

Förstår mig inte på dig, det är du som har satt dig själv i skiten och ändå behandlar du alla andra illa. Du har fått mig att må förjävligt allt för många gånger och jag orkar inte ta det längre. Jag tänker inte sjunka så låkt som dig, men väx upp för fan.


Where the story ends

Idag har jag och Adam bara degat i sängen hela dagen och haft allmänt chill, hahah. Jag var nyss nere på Atletica med och köpte lite grejer och så har jag vart på donken, gott! Hur jag mår just nu är jag själv inte säker på, blandade känslor, men nu och ett tag framåt kommer väl vara rätt jobbigt, men det kommer nog lösa sig.

Igår var vi med klassen på Kåsa och letade efter blad och kottar och lagade krabbelurer, haha. Jag, Jennie, Denise och Amanda ägde ju. Efter det åkte jag och Adam ner på stan och kollade runt. På kvällen åkte vi till Niklas och sen drog vi till krogen. Kom hem till Adam vid kanske runt halv 3. Nu är jag inviga mina nya saxar och klippa grannen.


boxningshanskar
lindor
tandskydd

Love you

Kom nyss över till pappsen och jennifer gick hem för en liten stund sen. Idag gick jag i skolan från 8.10-16.00 vilket är jobbigt! Efter skolan träffade jag Jennifer, packade efter som jag ska vara hos pappa i två veckor framåt. Nu ska jag snart packa upp och sedan dra mig vidare till Jennie, där jag ska sova i natt =).

Imorgon har vi inga lektioner, eftersom vi ska vara på Kåsa med klassen hela dagen och laga mat och leta växter (haha). Men det blir gött! Hörs sen!

du är det bästa som hänt mig

RSS 2.0