torsdag

nu ska jag fixa mig, har inte ens orkat gå upp ifrån sängen. Ska väl iväg och möta Ellinor vid bussen sen vet jag inte riktigt vart vi ska. Träning ikväll, sen stan/ sen kärra antagligen. pussheyy


plasera mig i mängden, ändå sticker jag ut

blev endå en rätt bra dag med bra folk!
men nu ska jag snart lägga mig i sängen och chilla, godnatt
få se om jag hinner blogga mer ikväll. pussheyy


amanda hackar(6)

haha heeej :D
skulle bara säga att Linn är bäääst i hela världen och jag älskar henne jättemycket.<3
puss!

Tänk alla gånger

Orkar inte skriva ner allt jag gjorde igår, men fett bra dag. Förutom att jag fick skit för det idag.
Eftersom jag inte gör som mina föreldrar säger.. Lik som alla andra tångåringar gör. Det är väl ingen big deal. Det finns en sak  som aldrig kommer fixa sig. Men nu har allt kommit upp igen och allt är som vanligt igen.. 
hur va det med "så som man vill bli behandlad, så ska man behandla andra" ?! orkar fakrist inte bry mig längre, när man försöker förändra hela situvationen om och om igen, men man får inget tbx. Ingen förstår nog ärligt talat hur  jag känner och hur det det känns inutti mitt huvud. Det känns som någon drar och sliter i allt, som om någon sticker knivar i hjärtat. Men saker som har hänt förut är sånt jag aldrig kommer förlåta. Dom sakerna sitter i mitt bakhuvud och kommer alltid fram i mina tankar när jag ska sova, och de tankarna får jag gå med hela dagen. Är bara så arg/ledsen/sur.. vet inte hur jag ska förklara? Är bara tvungen att få ur mig det. Varför ska allt vara så jobbigt och komplicerat? haha nu låter jag ju som värta självmordsbelägna emot, men ha nej så är det inte! Men allt som har hänt, allt som har förändrats har trots allt gjort mig till den jag är, det har stärkt mig, stärk mig som person. Men sen ska jag iväg och köpa juice och chokladglass, det ända som kan få mig på bra humör idag. vilket som verkligen behövs, annars kan jag nog inte träffa något folk alls idag.

just det, ska nog träffa adam och filip sen idag. Och Ellinor kommer tbx till mig, efter hon jobbat för att hämta hennes saker eftersom hon sovit här.


Juliaälskling

 haha bilden alltså..


Vaknade upp hos julia, ganska så tidigt, gick upp och åt frukost och sedan satte oss vid datorn. Vi ska väl snart fixa iordning oss, och sen dra till stan och träffa våra älsklingar anna och sofia! :) och ta en fika osv.. .
Förövrigt är min mobil pajjjjj. Så jag har fått låna julias gammla mobil, så har inte alla nummer, så skicka!
Är ganska så trött idag, så det blir väl en hemmakväll i kväll och att lägga sig tidigt. Får se om jag hinner med ett snabbt joggingpass, men är inte så pepp på det. Hörs sen, puss

LYCKAD KVÄLL!

Kom hem till Julia för en stund sen, på vägen hem hann vi ta ett dopp i apelviken. Vi tog den!   Lyckad kväll, tack alla!! :) Nu är man ganska så pisseblöt eftersom vi cyklade hem i spöregn och dessutom va vi så smarta, tänkte inte innan vi hade hoppat i vattnet, att man behöver handduk, så det va bara att slänga på sig kläderna! Nu blir det bara att chilla sen nana, och imorgon sova länge!
ännu en gång, VI TOG DDDDEEEEEEEEEEEEEEEEEN!

puss babes

skit väder

godmorgon blogggen, jag vakna nyss och har tatt mig en snabbdusch. Ska fixa mig, äta och sen kommer Jullebulle och vi ska dra ner till stan, det finns en del saker jag behöver fixa idag; privatasaker, kläder mm... Sen ikväll blirre träning, sova hos julia och sen ska vi nog till en tjej som heter Malin =) .  Denna dagen blir nog rätt bra trotts det dåliga vädret. Uppdaterar senare.
puss

Igår- Lördag

Igår hann jag inte derekt blogga, elller ah jag kännde helt enkelt inte för det. Amanda kom vid runt tolv kanske?! så va vi bara här hemma hos mig och chilla. Sen drog hon hem, och jag gick ut med vovven och mötte adam, så va jag med honom ett tag<3.
Sen åkte jag och mötte ellinor och vi drog hem till mig och fixa oss lite, vi drog först till willys och köpte dricka och godis, vi märkte att min cykel hade fått punka, jippi.... Så vi fick gå hela vägen till david, där va vi, sen drog vi vidare till "festen" hahah vilken fest asså ;). Ellinor och David skulle hem, så jag va med Adam och Filip, drog hem vid 11 någon gång, så det blev endå en rätt chillkväll.
puss


minnen stumpan!





sitter och kollar igenom alla bilder sen Midsommar i Ulricehamn med Liza. Så kul vi det det trotts att det är en väldigt off stad, haha. Alla sjuuuka bilder, vissa är för snygga för att ens visas! Tänk så mycket vi har gått igenom tillsammans stumpan, är så otroligt glad att det är som vanligt mellan oss igen. För om det är något jag inte klarar mig utan, så är det dig. Älskar dig LizaAzelsson<3

Nu ska jag nana, för jag börjar bli rätt trött faktist. Godnatt babes


tråååk

Nu ska vi iväg på "fest", som min familj tvingar med mig på. Jippi jag måste sitta och vara social mot alla vuxna människor halva kvällen. Underhåll mig på mobilen alla!!!!

I'm happy

Trotts allt att jag vart aaasseg på träningen idag, så är det så skönt nu efter. Mina ben är helt slut efter att ha tränat riktigt ordentligt med ansattsen i höjden, sprungit massor av max-lopp och hunnit med en del styrka. Men nu kommer jag inte kunna komma på träningarna i drygt en vecka, eftersom jag ska till Uddevalla. Åker ju på måndag weeeeiii, jag längtar! Men där kommer jag träna med Elin, eftersom hon också går i friidrott.
Snart ska jag ta och kila över till pappsen med alla väskor, packa upp och fixa mig lite (om jag orkar det). Har ju nyss duschat, så sitter här med blött oplattathår och osmikat, fint va. haha.
Amanda kommer vilken sekund som helst, sen kommer julia.Vi ska nog bara vara hemma hos mig och chilla, det va trotts allt väääldrigt länge sen jag va hos pappa. Längtar efter Leffe sjukt mkt, och för er som inte vet vem Leffe är, så är det min hund! haha. Hinner inte blogga mer nu, hörs sen
love / L

BoomBrothers - Cha Cha

 

såååå kass. Förstår mig inte på att någon/några ens orkat gör denna "låten". Inget illa menat mot honom, men gillar inte Krillebooi. Inget personligt, han är säkert en helt annan person bakom sin blogg som alla andra bloggare. Men jag anser inte att en killa ska bära smink mm. hahah jag sitter och skrattar.

Fredag/Lördag

Jag när jag var runt 6-7 år. Haha, fatta jag hade kul när jag satt och kolla igenom alla gammla bilder igår, ända sen jag var en liten bebis. hahah
 

Igår vaknade jag tidigt, vid nio ungfär av sofie som var pigg. Under den natten hade jag inte derekt sovit såmycket eftersom hon klängt och Isabelle snarkade. Men vi gick upp och åt frukorst, sen gick jag och la mig ingen. Började fixa mig och packa till pappa, som jag ska till idag. Alldeles för mycket saker, trots att jag bara ska vara där en vecka, lyckas jag få 3 eller 4 väskor. Och sen efter träningen ska jag hem till mammsen igen och hämta lite andra saker (som jag hede glömmt.) Efter det kom Amanda hem till mig, det känns skönt att det är som vanligt igen mellan oss, fattar inte igäntligen varför det blev så, men nu är det bäst! Efter det kom julia och vi åkte till stan och köpte glass. Vid halv sju drog jag och Amanda hem till min mormor och morfar, för vi skulleä äta. Sen skulle Amanda hem och jag drog till Filip och Adam<3 Kom hem vid typ halv tolv till mormor och morfar därifrån, för jag skulle sova där. Jag och Julia gick inte och la oss tidigt precis, så jag är rätt trött.  
Och dessutom var jag ju tvungen att gå upp tidigttidigt idag, eftersom jag ska träna klockan tio. Det ska faktist bli skönt, jag ska föröka träna lite höjd idag, känner att jag behöver det inför Getabocksspelen som kommer gå här i varberg på vallen, längta!  Idag skulle jag nog träffa Julia, sen ikväll skulle pappa och dom på fest till Lisel, så måste väl följa med ett tag, sen skulle jag nog va med Adambaby. Nu vill jag ha bra väder! 
Uppdaterar senare 
puss / L  

regn regn.....

Idag har det inte vart bra väder.. men det har endå vart en bra dag! Gjort lite olika, b.l.a vart med adam och filip.
Men nu har jag äntligen fått isabelle och sofie att sova :) Vet inte om jag kommer få sovit så mycket i natt med sofie jämte mig i sängen och issa på golvet. Jag kommer iaf bli väckt tidigt av dem imorgon... men dem är söta endå! haha  
Ikväll/natt blir det bara dator, tv och chillkväll, soft!!
Imorgon är det sagt att det ska bli fint väder, så man får hoppas! Nu ska jag dricka juice och kolla på CSI Miami! seeyaaaaaa

adam, jag älskar dig <3

verkligen superväder...

Godmorgon sötnosar klockan är nu 11.30, och jag har varit uppe i en timma. Hade lungt kunnat sova längre, om det inte vore för min lilla mamma, som väckte mig och ville äta frukort tillsammans.. Då var jag död, så trött var jag. Nu är iaf virus skyddet fixat, eftersom det var tvunget att uppdateras, så bytte vi helt och hållet. Nu har jag inte tid att sitte här mer, för jag ska först till stan med mammsen och senare träffa adam<3


Klockan fyra kommer Isabelle och sofie, så då måste jag vara hemma med dom, annars får väl dom damp, hahah. För er som inte vet vilka de är, så är det mina kusiner. Lär väl inte få sova så jätte mycket eftersom dem ska sova här.

Btw jag HATAR regn
uppdaterar sen, puuusss

bäääst, nej bättre

 
Gör så man får en suuuperbra dag. Något man inte kan vara utan. Jag vill ge en feeeeeet hiss till Bravos apelsinjuice! haha
Men om det är något jag älskar, så är det juice & då menar jag inte vilken som helst! mohah
jag vet, jag är helt dum i huvudet, men det får ni leva med.

LÄNGTAAA!

Btw, inte långt kvar nu...
måndag drar jag bitches!
Det kommer bli bäst med Elinbaby! <3

du är patetisk

hej bloggen
idag vaknade jag runt tolv, hade kunnat sova mktmkt längre, men kännde att jag va tvungen att göra lite saker. Jag gick upp och städade mitt rum, haha elr ah min syrra hjälpte mig :). Så nu är det rent på mitt rum, undra bara hur länge det håller sig så? haha. Sen kom julia någon gång vid 2 kanske? Vi åkte ner till stan, skulle fixa lite grejer, men det blev ej så. Men vi Astrid och Sara på blådörren, sen gick vi vidare till esspreco house (haha, vet inte hur det stavas ;s). Där träffade vi bästaanna iaf :'DD! Julia skjuttsade hem mig vid halv fem, eftersom jag skulle träna. Fett nice och träna i spöregn *eller inte....
Men det är fett skönt endå att jag gick dit trotts att jag hade sjukt ont i huvudet (som jag har half hela veckan). När jag kom hem hade mamma gjort god mat och jag tog en lång dusch. Idag ska jag nana tidigt, för jag är trött, ahhh som vanligt då -.-

förövrigt så skriver jag inte ner, precis allt som händer, precis allt jag tänker, tycker osv.. p.g.a att vem som helst kan läsa min lilla blogg. Så försöker undanhålla så mycket snack om andra :)
seeyaaaaa


älskar dig

är för trött för att blogga.. men idag har jag iaf:
-stan med julia, och köpt present till annababy
-firat anna med julia, sofia, anjelicka med tårta och film ;)
-ätit hos mina kusiner
-vart med adam och theo

orkar inte skriva så ingående, för jag är inte på humör. Men endå en fett värd dag!
snart ska jag gå och lägga mig och kolla tv, är trött och har så sjukt ont i huvudet..
ha det gött alla.
puuuuss

Grattis Bästaanna!



Grattis på födelsedagen baby!
hoppas du får en bra dag, för du är guld värld!
love u <3

syrran <3

 yää vi langar fjortis pic


Seg dag

Jag har inte hunnit och orkat blogga så mycket, men igår va jag, Julia och mami på kungsmässan. Hittade faktist inget.. På ett sätt var det ju bra, för då har jag ju mina pengar kvar ;) Annars brukar jag nästan aldrig komma hem från en shoppingrunda utan onödiga grejer, hahah. Efter det träffade jag Adam och Filip, vi gjorde massa saker, orkar inte ens skriva upp allt, hahah. Sen sov vi hos Filip, eller ah "sov" jag tror jag kanske sovit en timma i natt eller något. Drog hem därifrån runt ett, sen har jag bara vart hemma och sovit hela dagen. Dessutom har jag inte mått så bra heller, migrän osv.. inte kul alls. Skulle tränat idag med, men det gick ju inte eftersom jag inte mådde så bra, så jag stack dit och kollade ist. Nu ikväll ska jag bara chilla, sova och kolla på tv, sjuuuuke skönt! Jag tycker inte min blogg är så intressant, någon som har något förslag vad jag kan skriva om?
Kanske slutar blogga, få se..

Puss/ L

tävling/ W & W

 bild sen förra getabocksspel..


imon ska jag iaf tävla i Halmstad. Jag hoppas verkligen det går bra, för det va länge sen det gjorde det.
Huvudsaken är att höjden funkar hyffsat, vill hoppa 1.60....
sen ärre iaf längd och 100 m också, vi får se hur det går.
lycka till kanske? hahah
På kvällen blir det W & W med Mandoo <3
Men kommer vara så sjukt trött efter denna dagen, så får väl se hur länge det blir stan.
seyaa


- - - -

idag har det vart stranden hela dagen med mina älsklingar Anna och Sofia! härligt väder!
sen va det hem, duscha och sen iväg igen! 
ha det bra alla!

Igår

härlig dag igår. 
vaknade runt kanske tolv, chillade..
Eftersom jag ska tävla i helgen, va ju träningen inställd. Så jag bestämmde mig för att dra till Vallen och träna lite endå. Det var sjukt skönt, jag var där heeelt själv. Värmde upp osv.. sen tog jag fram höjdhopps ställningen och ribban, och hoppade lite. Behövde lite egen träning, utan några massa småbarn. Känns rätt bra nu, för ansattsen stämmer, nu är det bara att taima ansattsen-farten-kurvan-stegen-upphoppet & själva hoppet för att det ska gå bra i helgen (längtar faktist).
sprang några lopp och hoppade höjd i ca tre timmar, så lite duktig va man iaf! hahah.
sen kom julia och vi åkte hem till mig, jag duscha och fixade mig lite, sen drog vi ner till stan med hennes moppe. Vi gick runt där en stund och sen köpte vi thai mat, sen va det astrid. Där åt vi alla mat, jag, julia,astrid, hanna,emma och amanda, myys. sen gjorde vi massa mer.
pussvava


bra väder

nu ska jagtill stranden med anna och sofia, finns på mobilen bitcheeeeees <3

whatever


Farewell, I miss you
I'm sick of these good byes
Cause it tore us apart, right from the start
I miss you.

Mobilen lever igen, hahah

Nu har jag fixat mobilen, när jag satte på den hade jag fått 20 sms, hahah
men nu är det bara att smsa och ringa på!
nu ska jag byta om, äta och sen dra till träningen ffs.
ska bli ganska skönt och träna, trotts att det är bra väder!
uppdaterar nog ikväll eller något, ha det bäst!
puss


Jennifer är bäst!

Vaknade upp hos Hanna med henne och Jennifer, jag tog en dusch och sen åt vi frukost. Jag och Jennifer åkte ifrån Hanna vid runt 10.30, för hon skulle till liseberg . Och vi skulle till stan och fixa min mobil (eftersom jag har spärrat den). Men det gick ju inte, för att jag inte har kvar min pukkod, men tydligen kan Telia hjälpa en med det, så ska fixa det i eftermiddag. Jag och Jennifer skulle cykla ner till negerklippan och leta efter hennes cykellås, som några boråsare hade tatt.. Och vi hittade låset fast låst i räcket utan nyckel -.- . Vi hade ingen bikini elr handduk, men endå var vi så smarta och badade, hahah vi är bara för bäst :)
Efter det, så drog vi och tog en fika i stan. Satt där ett bra tag, eftersom vi båda var rätt trötta.
Och nu sitter jag här hos jennifer, och vi har nyss badat badkar. Sköönt med en chill dag med min bästa syster! Det behövde vi båda! :)
nu ska vi bara slappa framför The hills, det bästa programet!
Ikväll
-träning, på vallen
-till mormor och morfar, för att mormor fyller år!  Grattis mormor!
 vill bara tacka Hanna och Jennifer, ni är bäst! <3


så nya bilder alltså






Nu ska jag dra ifrån datorn och chilla framför tv:n, blir att lägga aig i hyffsad tid för jag är sjukt trött.
Imorgon ska jag sova riktigt länge!
godnatt alla sötnosar / L

Give me a sign




Careface

Nu mår jag illa, vette fan vrf?! Men allt bara snurrar, ont i magen, ont i huvudet och jag har inte ens ork i kroppen att stå upp. Låter bra va? trotts detta gick jag på träningen, nu är jag tröööööött. Så nu ska jag ta en låååång varm dusch och sen ska jag göra nudlar och dricka apelsin juice. Jag vill ge ett STOOOORT plus till Bravos apelsin juice! hahah att en dricka kan göra att man blir på bra humör. Det hjälper för mig iallafall. Ett stort måste på morgonen till frukost!
Trotts allt detta mår jag skjuuukt bra, är superduperglad!
så från och med nu ska jag försöka se allt så posetivt som möjligt, hihi
seeyaaaa bitches


Limp Bizkit - Behind Blue Eyes


Vill ha riktig sommar nu!

Inatt sov jag hos hanna twin, vi har b.l.a hoppat studsmatta, pratat en hel del och kolla på Patrik 1,5. För er som inte sätt den filmen, so do it!  En typisk svensk film, sjukt värd att se!
Det var så otroligt skönt att få träffa dig, det har tyvärr inte blivit av att vi träffats så mycket på sommarlover :(. Och på söndag åker du och jennifer iväg ifrån mig, hur ska jag klara detta? Men när ni kommer hem, fyfan va kul det ska bli! Längtar redan! 
Jag var tvungen att vara nere i stan klockan 09.00, p.g.a personlig sak.. Klockan skulle ringt klockan 08.00 men jag hade tydligen stängt av den, så som jag alltid gör (somsagt jag är helt död på morgonen, helt okontaktbar). Vaknade efter ett tag, då kollade jag på klockan.. kvart i nio.. och jag fick panik! Det var bara att ta sig ner till stan jävligt snabbt. När jag kom tbx till Hanna runt kvart i tio, var jag helt död av trötthet.. Gick och la mig och sov jag med.
Sen idag har jag och hanna bara chillat, lyssnat på musik osv..
Haha och nu sitter jag här och bloggar och Hanna städar sitt rum, duktigt hon är ;)
Ikväll blir det träning (styrka) nägot jag inte orkar med idag.
Ha det bra, och njut av det sjuuuuuk sköna vädret *ironi* haha 

love / L

you're everywere to me

saknar dig redan

Let it fall, let it fall, let it fall

But I can see the skies are changing
In all the shades of blue
And I don't know which way it's gonna go

I got my angel now


 
Jag vet att ni älskar mig
mohaha

I'm back

Jag hann inte med att blogga igår kväll, menmen

Har inget mer att säga förutom att jag är glaaaaaaaaaaaaaad!
jag vet fan inte varför, en konstig känsla

Öresundsspelen idag

Godmorgon, nu är det lördag äntligen!
klockan ringde vid 08.00 och kom upp ur sägen vid halv nio. Även om jag skulle åka vid tio, måste jag gå upp tidigt, eftersom jag är seg vääldigt seg på morgonen, men vem är inte det liksom?
ah  ni sitter jag med tandborsten i munnen och bloggar, hahah vilket liv va! :)
ne nu ska jag till Helsingborg om 25 minuter, så måste skynda mig lite :3. 
uppdaterar ikväll (om jag hinner) har annat att göra. hah
seeyaaaa / L


Elin baby, kommer snart!

Btw, jag är glaaaaaaaaaaaaaaaaad!
Elin kommer till mig på fredag, och ska stanna en vecka?
Ska bli sjuuuukt kul, eftersom jag inte träffat henne på hur länge som helst!
nu ska jag kolla tv, sen nana. 
 
love/ L

saknar dig farmor

Jag har vart hemma inte ens en dag, och jag saknar redan Örnsköldsvik, speciellt min bästa farmor! <3
Idag träffa jag min älskling, Amanda! Det jag behövde för att bli hel. Du är så otroligt bäst, vet du det?
Först va vi hemma hos mig en liten stund, sen drog vi ner till stan en liten stund. Sen tbx hem till mig och kollade på film
Behind the red door , jag tycker den är väldig bra. Förutom att allt inte är så självklart i filmen, utan man får lista ut mycket själv i den. En film jag verkligen rekomenderar! Nu ska jag snart ta och ring Elin<3
Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt, för att jag ska vara pigg tills imon

bye Ö-vik :(

Igår klockan 19.40 gick bussen ifrån Örnsköldsvik, vi kom fram till Sundsvall ungefär klockan 10.00.
Där i Sundsvall skulle vi sitta och vänta på tåget, som gick klockan 23.31, efter en lång väntan i ca en timma, så fick vi reda på att tåget var inställt -.- . P.g.a att ett träd hade ramlat för tågrälsen.
Då skulle vi istället åka "nattbuss", då blev man lite smått sur..  hah
Under tiden vi väntade på bussen, gick jag och Julia till donken och köpte glass osv..
Bussen kom lite efter halv tolv. Med den bussen skulle vi åka till Gävle, ungefär 20 mil alltså och det tog ju tid efter alla stopp..
När vi kom fram till Gävle, fick vi reda på att tåget var yttligare 40 minuter försenat...
När vi väl kom på tåget, var väl klockan 03.20 elr något sånt?
Då var jag rätt pigg, konstigt nog, både jag och Julia hade överenergi, hahah det visade vi ju om man säger så..
I med att det andra tåget blev inställt, fick vi ju åka ett helt annat tåg..
och det sög verkligen.. inget elutag förens gbg, det va ju toppen både mobilen, i-poden och datorn var urladdad, rätt rolig resa va? :) hahah nooot. Men lyckades sova en stund iallafall. Var hemma runt tolv, sköööööööönt!
Sen har jag vart med Amanda hela dan :) love u baby!
Ikväll blir det att bara ta det lugnt och sova ut riktigt ordentligt, för imorgon ska jag upp tidigt. Klockan 10.10 kommer dom och hämtar mig, för då ska jag till Helsingborg. Längd imon... lycka till kanske?
uppdaterar sen
ciao / L

Jag saknar det





Våga sticka ut

Varför ska man inte få vara som man vill?
Varför ska man vara som alla andra? 
Allt handlar om grupptryck, något jag verkligen hatar!
innebörden av det ordet, är att någon/några får dig att göra saker som du inte vill egentligen osv..
I stället för att göra det dina vänner förväntar sig, tänk över vad du själv vill och ta dig den tid du behöver för att komma fram till stora beslut.
Våga att stå emot det, det kan göra att andra också vågar sticka ut och vara sig själva. Det inger också respeckt i andras ögon.
Det är precis som om alla går runt och bär masker, alla är lika dana. Alla gör allt för att komma in i centrum. Folk kläcker ut sig dumma komentarer till andra för att få uppmärksamhet eller av ren avundsjuka. Tänk er för innan ni öppnar käften, att ni kan förstöra en annan människa. Och ni som mobbar eller snackat skit om andra, förstår jag mig inte på, ni skulle själva inte vilja bli utsatt för det.

Ne vad är det jag vill få ut av detta inlägget?
Var dig själv till 110 % och skit i vad andra tycker om dig,
våga stå emot detta faktum att inte vara som alla andra
Peace out!


Memories stuck from yesterday's

Idag är det onsdag och jag åker hem imorgon..
Det ska bli lite skönt iaf, men jag kommer sakna igäl mig efter alla dem här uppe!
Det är ju trotts allt 100 mil ifrån Örsköldsvik och Varberg och det kommer nog dröjja ett tag innan vi åker hit igen..
nästa lov kanske jag och någon polare drar hit? :)

blev väckt av pappsen klockan 12.00, suck..
för att vi skulle till stan och köpa hårfärg, för att julia ska slinga håret idag (kanske jag med).
sen gick vi till en tatuerar affär och skulle kolla piercingar, dom hade inte så jätte många.
Men jag och nicklas ska nog in  till stan och köpa det imorgon.
Efter stan åkte vi hem till farmor och åt,
sen cyklade vi till affären och köpte chips, som jag sitter och tjockar mig med nu.. hihih
ikväll blir det bara att umgås med alla, eftersom det är sista kvällen med dom :( .
Hur är det med alla er? med mig själv är det förövrigt rätt bra, jag känner mig ganska glad, för vad vet jag inte.
Men det är något som fattas.. och jag vet inte vad.
 


Bra väder, nu tack!

Måndag
vaknade runt klockan 11, åt lite och sen drog jag, Julia, Patrik, Hampus och Felix till badhuset.
Det var dock inte lika roligt som jag kom ihåg det, jag va ju trotts allt där för runt tre år sen.
men nu är man helt slut.. haha
Vid klockan 17.30, sen var det ut till sidensjö till de andra kusinerna
och äta osv.. 
 
-kom nyss in, har badat i badtunnan, det var typ 40 grader, fett skönt! :)
senare ikväll blir det väl datorn och sova i bussen!
hoppas att det ska bli bra väder, det ska tydligen bli det här i örnsköldsvik i mitten av veckan.
Men ska man tro på väderleksraporten? eller vad det nu heter.
om det blir hyffsat väder imorgon ska vi ut och åka vattenskoter och ring bakom den.
Så vill ha fin väder nuuuuuuuuuuuuuuu!
uppdaterar sen! 
ha det nice
puss

söndag

vaknade runt tolv, gick upp och åt.
å nu ska jag och Hampus ut och springa, erkänn duktigt!? ;) haha
sen ska vi till jocke och sedan till sidensjö, om det blir finare väder blir det vattenskoter, hoppas!
Uppdaterar senare!
Hoppas ni har det bra där hemma.
saknar min jennifer :( <3
pusshej

mitt riktiga jag

Call me what ever you want,
but I say only one thing
-I'm just myself
 so shut up bitches





Efter en långlång tågresa på många timmar, kom vi äntligen fram till sista stop Mellansel, där kom Micke och Hampus och hämtade oss. Vi åkte hem till kusinerna och hejade på dom, sedan åkte vi hem till farmor och jag somnade på en gång.
Runt lunch åkte vi ner till stan och jag shoppade lite gran, en bikini ifrån bikbok, kommer bilder..
Sen åkte vi hem och åt alla hos farmor, sen drog jag, julia och Felix ner till stan med cyklarna. Nu ikväll har jag vart hemma hos kusinerna, och där ska jag sova idag. Imorgon ska det blir riktigt fint väder här i Ö-vik, så vi ska åka med ring bakom jockes vattenskoter och bada i sidensjö sjön.
Det är så skönt att träffa alla släcktingar, ni har vart saknade<3
& det är så otroligt skönt att bara få komma bort ifrån varberg och verkligheten och alla människor som bor där.
Sorry för dålig uppdatering.
Nu ska jag snart sova, eftersom jag inte sovit på heeeeela natten, för att folk har snarkat på tåget.
ni vet, jag finns alltid på mobilen, så det är bara att ringa.
Ha det gött / L

Sa vi inte föralltid?

.

Idag lämnar jag Varberg, så otroligt skönt!

Har just packat ner det sista och ska snat över till pappa.
Klockan kvart i fyra går tåget, och jag är framme i Örnsköldsvik runkt klockan 10.00 imorgon bitti. Så ni kan gärna underhålla mig på mobilen och datorn (om jag orkar).
vissa kommer jag längta igäl mig efter b.l.a mest jennifer och enander <3.
Jag kommer ha med mig min datorn, så kommer kanske uppdatera några gånger iaf.

seeyaaaah bitcheeeees

RSS 2.0