You're the only one I've waited for

Bara för att jag har världens bästa lillasyster!



Igår hade jag och Jennifer mysdag på dan, hårinpackningar, ansiktsmasker julmust och pizza, kan det bli bättre?
Sen cyklade vi hem till Jennifer och sen drog jag till Adam. Vet inte vilken tid jag kom hem till Jennifer men sen sov jag där, myyys.
Imorse ringde klockan 09.00 och då var det bara att försöka få upp sömntutan ur sängen, tillslut gick det!
klockan 10.00 var det träning- hoppstyrka & snabbhet, sjuuuukt kul!
Idag jag har hunnit med;

Tränat
Duschat- ansiktsmask & hårinpackning
 Städat mitt rum, toan & garderoben
Skrivit på mitt Svenska arbete + pluggat SO 

+ & har haft tid för datorn till också ;)

Ska jag känna mig duktig eller? JAA!


I hate this feeling

 Jag har världens sötaste kusin ja :)


Idag kände jag inte alls för att gå till skolan, men det vara att bita ihop.. Simning idag då med, vilket jag inte såg fram emot, men jag och Jennifer hade otroligt kul som vanligt. Resten av dagen har bara rullat på och jag var inte hemma förens klockan halv fyra pga kvarsittnigen jag satt kvar på och pluggade lite.
Har fått gjort en del idag med;
-Städat mitt rum (vilket som verkligen behövdes)
-Städat min toa
-Pluggat
-Fixat mitt löshår
Nu ska jag nog lämna min älsklingsdator och plugga lite mer på SO:n och Engelskan!
Btw I míss my baby to!

New Moon



Just det, jag glömde att berätta att jag och Jennifer var på New moon. Egentligen var ju själva premiären i fredas, men vi gick på midnattsvisningen i torsdagsnatt. Vilket jag inte ångrar att vi gjorde. I med att det var världspreniär, så visades Twiligt (ettan) först, klockan 21.15. New moon började inte förens klockan 00.00 och var slut ca 02.00, sen sov Jennifer hemma hos mig, snacka om att vi var trötta dagen efter.. haha

Rekomenderar verkligen New Moon, den va sjuuuuukt bra!
Nu ska jag läsa alla böckerna!

091124

 
I miss you my sweetheart!

hej alla söta läsare! 
ni har blivit lite färre på det sista, jag kanske ska börja uppdatera oftare?
aja anyway.. 
Hur mår ni? Själv mår jag toppen, förutom illamående..  
Just nu är mitt liv sätt chill, förutom skolan som tar all ens energi.. Varför ska alla lärare proppa in alla prov nu de sista veckorna? palla..
´
Nu ligger jag här i sängen och försöker skriva lite på mitt Svenska arbete. Idag gick jag hem ifrån skolan vid 09.30? För jag kände att jag inte mådde så bra.. Så jag får väl se om det blir någon träning för mig ikväll, vilket jag hoppas på! Ikväll kommer Desperate Housewives! :D
Igår efterskolan var jag  och Emelie hos dem som vi ska vara "modeller" åt, de klippe mig och färgade håret. Efter det åkte jag och Emelie + Linne och Erika då och kollade outfits till måndagens fotografering. Fick även reda på att jag ska va med på någon modevisning och gå catwalk osv.. va läskigt ;s. 
Hörs senare!

You make it real for me



Ifredags
träffade jag Jossan en stund, va kul för det var länge sen vi träffades.
Senare på kvällen kom Adam till mig och vi kollade Idol.
Lördag blev en lång dag i gbg, på tränarutbildning- den sista delen i kursen.
När jag kom träffade jag Ellinor och Hannes, sen drog vi till Alle. Sen sov mina kusiner, Isabelle och Sofie hos mig. Fick stå ut med att bli väckt av sofie två gånger den natten på grund av att hon ramlat ut min säng gråtande. Sen tog hon all plats, men sånt får man stå ut med när man har två gullungar hemma hos sig.
Söndag firade vi mammsen eftersom hon fyllde år igår, så hela släkten var här på mammas sida. Efter det drog jag hem till Adam<3.
Igår hade jag utvecklingssamtal (vilket gick bra, bättre än vad jag hade förväntat mig). Efter det var det styrketräning med friidrotten.

Idag har varit en riktigt bra dag faktist,
skolan har gått bra, började med att öva inför avslutningen där jag ska va med och sjunga..
Sen var det hemkunskap, där vi har ett grupparbete att man ska göra en buffé som man ska redovisa praktisk och teoretiskt. Jag och Jennifer jobbar självklart tillsammans och har kommit rätt långt. Ser farm emot detta och tycker det är skit kul :) haha. Efter det hade vi engelsa sen matte. Idag slutade vi kvart över ett, skööönt!
Nu ska jag äta och sen plugga lite, måste ta tag i SO:n! Sen är det träning på g.



DESPERATE HOUSEWIVES IDAG!!! :'DDD

I miss u baby

 Bild från i sommas, saknar det.

Shu!
Idag började vi på ps klockan 09.15, för vi skulle kolla de linjer vi var intresserade att gå. Den första linjen jag skulle besöka var Barn & Fritid. Har kommit på att det verkligen inte är någon linje för mig. Den hade jag tänkt gå (för att bli polis) som jag velat. Men har länge funderat mellan stylist, Frisör eller Barn&Fritid. Men ja nu är ett av dem uteslutet :). Men jag har ångest vilket av frisör eller Stylist jag vill gå. Men jag ska självklart välja frisör i Varbreg som första val, sen blir det Kunsbacka, Halmstad, Göteborg och falkenberg som andra, med både frisör och stylist. Allt var slut på ps vid 11.15, då jag gick och letade efter Jennifer i hela byggnaden (jaa.. kände mig rätt lost..). Men tillslut hittade jag henne och vi + Fanny, Hanna och Amanda stack ner till stan och åt Thaimat. Efter vi gått på stan i två timmar var det bara att bege sig till Sparbandshallen, där vi skulle titta vidare på andra linjer (ifrån andra städer med alltså). Så vi fick sluta när vi kände att vi var klara med det. Efter det gick jag och Fanny till Banken och sedan vidare till mig, myys. Hela kvällen har datorn blivit tömd på en massor av skit, fråga mig inte vad, för så teknisk är inte jag, hahah. Nu är äntligen Svenska Bokrecensionen klar och skickad. Så nu är det bara att ta det lugnt.
Ha det bra

Take a minute

One love



DECODE

Nu ska jag skriva klart min bokrecion som ska vara inne imorgon.
Jag har inte riktigt läst ut Innan jag dör så jag fick skriva om en annan bok jag läst för längelänge sen, Om jag kunde drömma.
Ååååå vad jag längtar tills New Moon kommer ut på bio, jag ska se premieräen med Jennifer :) 



& Paramore fick sin insperation till just denna låten ifrån Twilight. Love this song.  

Playing god

 

Det var ju ett tag sen jag bloggade?!
Men har ingen lust till det längre, pga att det är mycket i skolan och med träning. Men jag ska försöka att bli bättre på det. Men jag vill även ha förslag vad jag kan skriva och det hade vart kul med lite frågor att besvara med?! :)

Idag tog vi sprutan emot svininflensan, jag som hatar att ta sprutor va hur nervös som helst. När jag satt där inne viste jag inte vad jag skulle ta mig till. Efter jag tatt sprutan mådde jag inte bra, alltså illamående, ont i huvudet osv.. Så jag och Michaela fick lägga oss ner och vila, låg där i en och en halv timma eller något?
Efter det var det lunch och vi skulle öva inför julavslutningen. Då kände jag mig dåligare, så jag var tvungen att åka hem eftersom jag förmodligen hade feber med. Och ja, nu ligger man här i sängen med datorn och har ingen ork att resa sig. Jag som precis blivit frisk ifrån förkylning osv.. Så kommer detta?
Men imorgon har jag inget val, jag MÅSTE gå till skolan även om jag är sjuuuk. För vi ska till Ps på gymnasiemässa. Först ska jag besöka Barn och Fritid, sen Frisör. Men jag vet redan vad jag vill och ska gå. Friör alltså, nu är det ju bara betygen som avgör vilken stad jag ska gå i. Hade på ett sätt varit roligt att gå på ett gymnasie i Kungsbacka eller i Halmstad som jag har tänkt mig. Men helst av allt vill jag gå i Varberg.

Silikondroppar

Svar till den som undrade vart jag köpt mina silikondroppar;
På safari i göteborg, där jag även köper mina löshår.  Men silikondroppar och glansdroppar som det också kallas, kan man köpa på vanliga friösrsalonger i olika märken :) 

Men just de Silikondropparna jag har ger extra näring och glans till löshåret.
 Men funkar alldeles utmärk till vanligt hår med
  Det ger
 -näring till löshår men även ditt eget håt
 - Solskydd
 - Vitamin e
 - Aloe
 - Gör håret slätt och glansfyllt
 - Näring åt slitet hår samt styrka

Det är väldigt drygt och räcker länge. Just detta preparat förekommer i Blå, grön, rosa eller vit flaska, beroende på lukterna.


Whole again



Idag vaknade jag sent och inte så pepp på skolan.. Första lektionen var det prov, språkhistoria.. Resten av dagen har varit perfekt. Efter skolan var det hem och städa lite, det som jag verkligen inte är bra på, hahah. Sen stack jag till Jennifer en snabbis, sen hem till Adam. Vi gjorde inte så mycket, kollade film. Gick hem till Jennifer igen vid kvart i åtta där pappa kom och hämtade oss. När vi kom hem, hade han köpt thaimat till oss, yummi. Nu sitter jag och Jennifer vid var sin dator och geekar med kladdkaka. Nu är nästan packat ner allt tills i helgen, då vi ska på träningsläger i Borås! Något jag sett fram imot, det tråkiga är ju bara att jag inte är riktigt i form. Har ju inte kunnat träna på ett tag. Men det ska bli kul att inviga spikskorna inför innomhussessongen!


Långa vägar..

Jag har varit väldigt off här i bloggen, men nu när det är mycket med träningar och skolan hinner jag knappt med mitt liv.. Då får man preoritera saker här i livet och jag vet inte, funderar på att kanske sluta med att blogga!?
Idag hade vi Matteprov, vilket jag trodde skulle vara jätte svårt. Men det gick ändå ganska bra (y). När jag kom hem hade Ann stått och bakat, yammi. Var på träningen idag med, känns som om jag börjar komma igång lite mer. Men ja, jag kan säga att jag är rätt slut. I måndags var det gym, tisdags diagonaler och bara sprint och idag var det benstyrka. Imorgon är det skola som vanligt (är redan skoltrött...). På eftermiddagen ska jag på sång, sen stan sen vidare, myys.
Just det, jag var ju med i en modellaudition för någon vecka sen. Och igår fick jag svar ifrån de som höll i det, att de gärna ville ha mig som modell nu i höst, så kommer vara med på en del fotograferingar osv.. Kul!

Förövrigt är jag trött på folks fördommar om andra människor. Framförallt om de inte känner en, jag menar tycker ni ska se er sjävla i spegeln. Alla här vi brister och saker man kanske inte är nöjda med, men acceptera sig för den man verkligen är. Trött på komentarer, trött på hur personer bahandlas och behandlar andra. Hur folk kan ta all ens energi och all ens ork.


RSS 2.0