forgive, sure, but never forget

Hej kära läsare, hur är det med er?
Med mig är det bra iallafall, livet leker..! I dag vaknade jag och Adam rätt så sent och låg sedan bara och dega halva dagen, gick upp och städade mitt rum och fixa. Senare på dan kom Julia hem till mig, vi bakade chokladbollar och kollade på skräckfilmer =). Har saknat henne så mycket, riktigt länge sen jag va med henne! J
ust nu ligger jag i min säng med datorn och kollar gammla bilder och tänker tillbaka på allt som hänt under mitt 15 ½ åriga liv, vad mycket man vart med om igäntligen. Så många motgångar respektive framgångar, som faktist har gjort mig till den jag är. Ett tag var hela mitt liv en stor röra och jag ville bara bort.. jag visste inte vem jag var, jag visste inte vilka jag kunde lita på och inte vilka som var mina riktiga kompisar, jag mådde så otroligt dåligt både psykiskt och fysiskt och mitt självförtroende var i botten. Men nu är den tiden en historia, mår så bra överhuvudtaget just nu, har aldrig mått bättre. Jag en underbar pojkvänn och riktiga vänner jag kan lita på, vad mer kan man begära?

har total blackout, orkar inte komma på något intressant att skriva,
ska sova snart, godnatt!

 Bild sen konfan 09 på amanda och jag

Lördag!

Äntligen lov, riktigt skönt! Igår åkte jag till pappa, han hade gjort om mitt rum så det var bara att sätta igång att packa upp och ställa allt i ordning. Än är inte rummet helt klart, men det kanske kommer bilder på det sen, vem vet.  På kvällen kom min älskling och sen sov  han här. Så idag sov vi typ halva dagen. Riktig go dag faktist, vart ute med vovven och lekt i snön och bara tatt det lugnt. Nu ska jag och hela familjen snart sätta oss och kolla på Melodifestivalen, äta och sen ska jag tvinga dom att sjunga sing star, haha :).


Turn it of

Jag är trött, orkar ingenting och har ont överallt.
Fick sluta klockan ett idag och innan dess hade vi NO prov, vilket inte kändes bäst. Idag hade jag och Jennifer tänkt att ha en mysdag på stan, vilket inte alls blev som planerat. Tillbringade mesta av tiden på Willys, för att leta efter priser på maten i vår hemkunskapsuppgift. Vi hade tänk att det skulle ta högst tjugo minuter, men nej det gjorde det inte, för vi hittade inte ett skit där inne. Efter till det fick dra en snabbis till stan eftersom Jennifer skulle köpa födelsedagspresent till sin mamma, då märkte jag att jag hade punka på min cykel... IGEN!!! Så kom sent till träningen.
Skulle vart med adam, men har ingen skjuts
Skulle pluggat, men nej.
orkar ingeeeeeeet, inte på humör.
Ska nog skippa datorn nu och läsa.

Tråkigt inlägg, tråkig linn :)
bye

You are the only exception

Känner att jag är helt död och det är bara måndag, hur ska denna veckan gå..?
Har ett prov i No på onsdag, känns la lite sisådär, med tanke på att jag kan typ zero. Säger varje dag att jag ska lägga mig i tid, men så blir det aldrig. Känner att jag behöver en evighetssömn. Längtar redans tills helgen!
Nu ska jag fortsätta att plugga sen väntar min efterlängtade säng på mig! Natti :)


jag är trött

Kom nyss hem ifrån simhallen, där vår sista lektion var, jobbigt! Nu sitter jag och kollar på ghost wisper och väntar på Jennifer. Ikväll är det styrketräning och innan dess ska jag och Jennifer laga mat och plugga. Visst är vi duktiga?! ;) 

 

Alla hjärtans-dag

Vaknade upp hos min älskling imore, sen har jag vart där hela dagen. Vi har bland annart kollar på lejon kungen, och bara slappat, myyspys ;). Nu är jag trött och ska snart nana.

Igår gick jag upp tidigt för att jag skulle på träning vid kl 10.00. Efter det åkte jag och julia till stan, för att kolla allahjätans-dag presenter till våra pojkvänner. Blev en perfym och ett gulligt kort. Klockan fyra skulle vi ut till Lejet eftersom vi skulle fira min moster som fyllt år i fredags.
Sen kom jag till adam strax innan Melodifestivalen började, så vi kollade på det och sen en en skräckfilm.


Jag har världens bästa pojkvän Y

Onsdag 10/2

Idag efter skolan träffade jag Jossan, riktigt länge sen vi sågs faktist! MIn träning börjar klockan 17.00, så har kanske lite brottom?! Detta fick bli ett snabbt inlägg, hörs sen!

Saknar min Adam

You're my sun when the rain is falling

Jag hatar att vara trött och seg på morgonen vilket jag blir när jag har tränat hårt, antagligen kommer jag vakna upp och vara död imorgon efter denna träningen. Känner på mig att jag kommer ha världens träningsvärk på torsdag efter dessa dagarna. Har ju inte tränat på två veckor och de tre första dagarna är det bara styrka för min del, i med att jag ska ta det lite lugnt med foten ett litet tag framåt. Idag hade vi vårt första nationella prov i Svenska, hoppas att det gick bra! 
Efter skolan plugga jag och Jennifer, sen stack vi till träningen.
Nu är jag trött och vill sova, ska försöka slita mig ifrån datorn snart!

Incu - You're my sun


Måndag

Måndagar är alltid så sega.. Idag har det inte hänt något så specielt i skolan. Sån tur är så har man ju lilla Jennifer, hon är min absolut bästa vän! Den bästa som finns faktist. Om inte hon skulle funnits hade jag inte orkat med en ända dag. Nu är ghostwisper slut och jag sitter och tjockar mig med lite godis, tycker att jag är värd det för nu börjar min nyttiga vecka igen. Inget mer godis på veckorna, onyttiga saker är till för lördagar f.o.m nu. Nu ska jag äntligen komma igång med träningen, har ju inte kunnat träna på två veckor på grund av förkylning osv.. Så idag blir det styrketräning wihoo!

 bästa jennifer


Baby you're all that I want

Idag är jag riktigt trött och mår lite smått illa, har väl inte fått tillräkligt med sömn?!  
Vaknade rätt tidigt, men har ändå degat i sängen halva dagen med adam, han sov ju här i natt, goos.


Du är det bästa som hänt mig älskling

Linn Ögren YAdam Johansson


07/2-10

Jag har varit helt off har på bloggen, hade i stortsätt slutat. Men vi får se hur det blir med uppdateringen nu, ska försöka hålla den vid liv och åt minstone uppdatera en gång om dagen. 
Vi har förövrigt vart i Ulricehamn med klassen och åkt skidor, vilket var riktigt kul! Dock var det inte lika kul att komma hem med en skadad tå/fot, så det kommer väl ta ett tag innan jag kommer igång igen med friirotten, vilket är en sak jag verkligen saknar. Nu är det inte långt till Barcelona, inte ens två månader kvar- Längta!


RSS 2.0