Don't stop this song

Min röst börjar änligen komma tillbaks efter Pier Pressure i Söndags, men är fortfarande lite hes dock. I går morse kunde jag inte prata överhuvudtaget..

Idag har jag vart på stan med Liza och sen chillat och halvsovit, är svintrött! Nu har jag nyss duschat och väntar på att min älskling ska komma hem. Kvällen spenderas med världens bästa pojkvän =)


Destine!









Nu var det så att jag var en utav alla personer på Pier Pressure, som faktist fick träffa och prata med Holländska bandet Destine.  Riktigt shysta var dom med och gryyyyma! Im in love



Destine- Stars
Destine- In your arms
Destine- California Summer

FYFAN VA JAG ÄLSKAR MITT LIV!

Igår var det lugnt den bästa dagen i mitt liv! Pier Pressure va gryyyyymt!
Paramore va så jävla bra
Destine så jävla sköna
Dead by april va bra
her bright skies med
osv...


Pratade/träffade Destine (det kommer bilder).
Pratade med Jimmie Strimmell i Dead by april!

BILDER KOMMER!
ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG!

Pier Pressure imorgon!





Ligger i sängen och taggar med Paramore på högsta volym, för imorgon ska jag få se/höra min älsklinar live, det kommer bli så awesome! Jag började och räkna dagarna sen biljetterna släpptes och nu imogon är det äntligen den 20 Juni, som jag har väntat detta! Livet leker!



It's not a dream anymore









Vill bli frisk!

Har legat vaken drygt hela natten pga att jag inte mått bra.. Halsen gör svinont och så har jag haft 38,7 graders feber. Hoppas jag blir helt bra tills imon! Annars vet jag inte vad jag tar mig till.. Nu ska jag äta och duscha och sen ringa och väcka min älskling :D. Ikväll är det studentfest som står på schemat ;)
Vi hörs sen :)

snygg bild sen avslutningen!

Skolavslutningen

Igår hade vi skolavslutning och det va helt klart den bästa någonsin! Men väldigt sorgligt att inte få gå i min vanliga klass jag gått tillsammans med i år och dar. Efter skolavslutningen åkte jag hem och firade att jag slutat högstadiet med pappa och tårta. Presenter ifårn The Body Shop och pengar fick jag med :).
Klockan tre började förfesten hos Hanna
klassfest
fest
stan och sen åkte vi hem till adam.

fyfan vilken grym dag/kväll. Klassfesten var bara så bäst, det kommer bilder snart! :)
Nu har jag ont i fötterna och mitt knä, som jag ramlade igår.. hahah

bilder på morgonen innan avslutningen;




Grattis till studenten älskling! <3

Idag började vi skolan klockan med fika, hela dagen i skolan har vi kollat på film och myst. Efter skolan hade jag lite brottom att fixa mig och sedan skulle jag ner till stan och träffa Elin och Sara. Fixade det sista inför skolavslutningen och studenten. Efter det skulle jag kolla på utsläppet av alla stundenter. Och nu hela kvällen har jag varit på studentfest hos Adam och David :).

ikväll ska jag ta en lång varm dusch, måla naglarna och fixa.
Imorgon är det fan skolavslutning och jag kan knappt fatta det det är sant..!



1 dag kvar!

Spelistan jag gjort till skolavslutningen, taggaaaaaaaaaaaa

http://open.spotify.com/user/sheeezy/playlist/7qNOHWsWHYmQuuXtWrvN0x



Söndag

Godmorgon!
Nu ska jag ta en varm dusch och sedan ta något att äta. Idag ska jag och Jennifer till stan och kolla balen, kommer nog att lägga in bilder sen!

Denna sommaren kommer bli den bästa!

Jag är nog lyckligast i världen som har dig!

Idag träffade jag min underbara pojkvän :D. Har saknat honom så mycket!!
Och på kvällen träffade jag Filip,Adam och Andreas. Imorgon ska jag och Jennifer kolla när studenterna går balen.
Nu ska jag nana, godnatt sötnosar =).

Fredag

Igår va jag på mitt deppiga emohumör..
Allt kändes för mycket bara, behövde få ut någonting. Just nu går jag bara och oroar mig för alltig.. Jag ska lämna alla nior på furuberg och börja på något nytt, jag ska lämna det där trygga man gått till varje dag. Alla bra och roliga människor. Att börja på en ny skola, allt är nytt. Det kommer bli kul, men samtidigt skrämmer det mig. Jag vet inte om jag kommer in på ps och jag vill verkligen inte pendla till Kba varje dag och gå i skolan där. En annan sak jag tänk på mycket nu det sista, att det finns folk i det trygga, som verkligen fått mig till botten, för många gånger. Och dessa människor vill jag faktist inte ha något att göra med längre. aja..

Det var lungt en utav de bästa dagarna på Furuberg. Hemkörning av pizza till skolan och dans på borden till "Las Ketchup" och fågeldansen. Kommer sakna alla så!
Igår efter mitt lilla utbrott  kom Liza, vilket gjorde min dag. Vi åkte ner till stan och kolla runt lite, sen åkte vi hem och åt. Och sedan vidare till Filip Andersson. Riktigt grym kväll med Liza, filip och adam. Jädrar vilka minnen vi har med varandra asså!

orka

Började på att skriva ett långt glatt inlägg, men nej ångrade mig..
nu är jag på dåligt humör, hejdå.

You make me smile baby



Vi bara gliider igenom dessa sista dagar på furuberg, (gliider, haha fan vilket skönt ord asså). Nu är det bara tre skoldagar till, längtar så till skolavslutningen! Efter skolan idag åkte jag ner till stan och träffade Maja, vi gick runt lite och kollade studentpresenter till våra pojkvänner, myys.
Nästa vecka händer det mycket, taaaaaagg som fan!


Älskling kom hem, jag saknar dig...



4 dagar kvar på Furuberg!



furubergs 9:or är för grymma!




Tönt-dag

Så skööönt, vi har verkligen ingenting kvar i skolan och betygen sattes idag! Nu är det bara att softa egenom en hel vecka av spex. Imorgon är temat "rough night" alltså ska jag bara gå rätt upp ut sängen och sen vidare till skolan. Det är inte ofta man går runt med Hello Kitty pyjamas och gossedjur i skolan ;). 

så här såg vi ut som töntar idag!

baby

Vet inte varför men jag brukar faktist inte ha någon lust att skiva här i bloggen.. Det beror antagligen på att jag inte kommer på något jag vill skriva av mig om. Men om ni läsare hjälper mig kanske? Aja

Nu är det inte långt tills vi slutar skolan och det är inte så mycket att göra i skolan nu heller. Imorgon har vi bara två lektioner, slöjd och bild, vilken toppen dag! Efter skolan åkte jag tillbaks dit och gjorde en liten extra kompliteringsuppgift för att höja mitt betyg till MVG i gymnastik, får väl se hur det går.. Sen åkte jag till min älskling och pussat på honom tills nu. Imorgon åker han till Napa och jag kommer sakna honom så att jag inte kommer orka en ända dag.



Baby, it's you
When I look up in the sky I see you
When I turn and close my eyes
It's you




Älskar vädret!

ååh vilket skönt väder det är ute, man kan ju inte göra något annat än att älska det! Idag fick vi kluta 11.30, så jag har legat ute sedan dess och bara tagit det lugnt. Snart ska jag duscha och fixa iordning mig lite.. för jag ska vara nere på teatern, för genrep kl 16.00. Sen börjar själva konserten kl 19.00. För er som inte vet, så är det tema, derför är inte låtvalen så bra. Jag är lite nervös faktist, med tanke på att jag har lite ont i min hals och att låtarna inte sitter så bra. Men det det ska väl gå ;).


Endast 18 dagar kvar till jag får se mina älsklingar!



RSS 2.0