nervös

Hej! 
har inte hunnit blogga idag, plus att min dator är cp. Vaknadee vid nio tiden, åt frukost och la mig framför One three hill. Vid 13.00 skulle jag till skolan och förbereda inför i morgon, då tävlingen är. Efter det var jag på innebandy och nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt, packat och permanentat. Nu ska jag ta mig ett långt varmt bad och sen sova, bra laddning för imon! ;)

Kommer nog förmodligen ta en massa bilder imon, så ni får se hur min dag har varit.

Guuuld!

GKom nyss hem till Jenny, nu ska vi baka kladdmuffins och ikväll blir det fest! Eftersom vår kompis Tessan nyss fyllt 18 år.


Fredag

Har nyss klippt pappa och nu ska vi äta pizza.
Idag har jag träffat Mathilda, vi åt vofflor och bara tog det lugnt. Det var meningen att vi skulle öva inför tävlingen, men det blev väl inte så mycket träning ;) haha. 

Snart kommer Adam, Myyys :) puss


River en vacker dröm

Hej! Kom nyss hem ifrån stan, där jag träffade Hanna. Nu ska jag städa mitt rum och sen hoppa in i duschen! Och förmodligen hinner jag rulla någon permanent innan jag drar hem till adam. Hörs sen sötnosar! 



loneliness

Slutade att äta pencilin för min hals nu i veckan, känns skönt att jag är frisk igen. Nu kan jag äntligen börja träna igen, iaf i ca 2-3 månader till... Då jag ska göra min höftoperation. Eller rättaresagt mina höftoperationer.. Somsagt det är ju inte bara ett fel, utan två. För det första ska de gå in i höften på mig och slipa på höftkulan och så ska dem kapa en sena. Efter det kan jag förmodligen bli bra igen. Finns en liten chans att jag tappar min känsel i ena låret och jag kommer inte kunna träna på ca ett halv år och hoppa på kryckor i fyra veckor. Detta är inte allt..
Kommer göra många mer prover osv.. för min magsjukdom. Så om ca 2-3 veckor ska jag ner till Halmstad och sövas ner, då ska dem gå in i magen och ta ännu fler prov. Som att 16 rör blod + 5 andra prover räcker för att ta reda på vilken sjukdom det är..? Och detta är inget tillfälligt, utan jag kommer leva med detta resten av mitt liv..

På ett halvår har det hänt så mycket i mitt liv och detta har gjort mig till en annan människa. Den gamla Linn sitter så långt inom mig och jag vill verkligen komma tillbaka till den jag var. Har haft det jobbigt under en lång tid, men då har jag alltid tagit mig upp och kämpat. Mitt självförtroende höjdes och min självbild förbättrades. Då jag klarade mina motgångar, men nu finns det ingen vilja kvar, ingen ork. Vad spelar det för roll?
Om man för en gång skull är riktigt lycklig och allt är bra, då ska det alltid komma något framför. Något som förstör den där bra känslan man har i magen när man är glad. Det som gör det tungast, är tomheten av saknad som finns inom mig, av en person jag alltid hade när jag hade jobbigt. Den som alltid förstog varför jag var ledsen, den som alltid tröstade mig. Allt är förändrat.

Är trött av att alltid bli tagen för givet och på att inte bli förstådd
Mina känslor sitter så långt inom mig, dom jag helst inte vill visa för någon,
för jag hatar att visa mig svag
Är rädd för att öppna mig för någon
Hatar tanken av att känna mig ensam
Bara för att jag verkar vara okej, är jag inte det


aja detta var ett tråkigt inlägg och funderar på att skaffa lösenord på bloggen..





So this is goodbye?

Kom hem ifrån skolan för ett tag sen, nu ska jag ta en lång varm dusch och ikväll ska jag bara slappa. Är verkligen helt slut i hela kroppen och ögonen kämpar för att hålla sig öppna.
Tänke visa er vad jag köpte i helgen..

Dessa tre söta toppar ifrån Odd Molly:
Fram

Bak







Ett superbra serum för mitt hår & ett schamp ifrån Matrix




Why is everything, with you so complicated?

hej snyggingar! 
Kom nyss hem ifrån skolan, som jag har varit i sedan klockan nio i morse.. Och ja jag vet att jag har lov..
Men vi är ju där och övar inför tävlingen som är på måndag :)
Snart kommer Adam och ikväll blir det bara att ta det lugnt. Ska ju vara i skolan imon lika tidigt ;) 

Just det... Jag har ju glömt och visa er vad jag köpte i helgen.. Det kommer upp imon :) PUSS




No fucking bullshit

Hej! Idag har jag inte gjort något speciellt, bara kollat one three hill hela dagen i princip. Ska rulla lite permanet och sen ta något att äta och plugga lite granna. Hörs sen!



Was she worth this mess?
Was she worth this pain?

Nu börjar vintern förvinna!


vårkänslor

såå jävla gott väder det är ute idag, så idag blir det solbrillor, skinnjacka och convirse- då kan man kalla det vår!

Vaknade för en stund sen, nu ska jag kolla one three hill, sen ska jag sätta igång och rulla permanent. Idag ska jag Adam, pappa och julia till Kungsmässan.

sick of this shit

Hej snyggingar!
Hann tyvärr inte med bloggandet igår, var för det första inte på humör, desutom hade jag en j*vligt dålig dag.
Var i skolan från 09.30-17.15 sen på sån där kurs för övningskörning. Efter det åkte jag till pappa.

Nu kom jag nyss hem ifrån skolan, slutade ju vid kvart i 1, men stannade kvar och övade inför tävligen. Nu blir det att ta en låååång varm dusch, sen kommer Adam.

..

Var på sjukhuset imorse vid halv åtta tiden och var i skolan igen vid tio. Och fyyyfan va ont det gjorde.. Jag som är rädd för vanliga sprutor.. Då skulle ju dom andvända en spruta med en nål som var ungefär4-5 gånger så stor Efter det träffade jag kirurgen och vi kom fram till att det blir operation för mig inom 3 månader. Vilket betyder att det tar 3-4 månader för mig efter operationen innnan jag får börja träna igen. Kommer hoppa på kryckor i 3-4 veckor och det finns risk för att tappa kännseln i en del av låret..
Så min dag har väl inte varit den bästa, plus att jag fortfarande har ont.

Slutar skolan snart, men ska ändå stanna i skolan til klockan 20.00, eftersom jag ska öva inför frisör DM.

I hope everything is gonna be alright

Love you ♥

Jag har nyss slingat julias hår och nu ska jag göra mig ordning inför kvällen. Sen sätta på one three hill, har ju missat dom två sista avsnitten.
Imorgon ska jag gu upp tidigt, för jag ska vara på sjukhuset kl 07.30. Ser inte fram emot morgondagen.. Två sprutor med korticon skall in i mina höfter. Efter det ska läkarna göra andra grejer, vilket jag inte vet vad det är. Så får väl se om det blir någon skola efter det.

Känner att jag börjar bli stammis på sjukan...

Följ min blogg med bloglovin



Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it



så grymmt album! kan inte sluta lyssna!
Och tänk att jag ska få se Rihanna live i Malmö den 31 oktober! Det kommer bli så BÄST.

http://open.spotify.com/album/2AqSpIGbwKylFrwGW4iO5x

Nu ska jag städa och packa lite, hörs sen ♥


Trött

Sitter i skolan och har datorkunskap, vilket är den sista lektionen för idag, så skönt!


Alla hjärtans dag!

hello sötnos!
Nu ska jag hoppa in i en varm dusch och sen kommer adam. Ikväll ska vi iväg och äta, det är ju alla hjärtans dag!
Idag har jag varit i skolan, sen åkte jag till stan, hur har eran dag varit? :)


Sunday

Vaknade upp hos adam vid halv 12 någon gång, åt frukot. Idag har vi inte gjort så mycket, bara chillat och kollat film-Trassel, mysig film! Ikväll har jag skrivit klart två uppgifer som skall in och nu ska jag snart gå och lägga mig.


you make it real for me

Kom nyss hem ifrån Emelie och nu ska vi snart vidare till mina kusiner. Ikväll ska jag till min älskling, myys!
Igår var vi på sjöarmossen med klassen,vilket skitväder det var asså. Och har ännu mer ont i halsen efter att varit ute och frusit i tre timmar.
Vid 4 tiden kom Liza hem till mig och gjorde akrylnaglar, niice! Efter det åkte jag och Nicolina ner till swc och kollade innebandy, när vi kom hem var vi i princip döda, så vi gick och la oss.


helllooo

I morse var jag på sjukhuset  och tog en massor av prover, för att veta vad som är fel. Resten av dagen har vi haft insperationsdag i skolan. Nu har datorkunskap och ska snart ner till stan med Emelie. Ska fixa med praktikplatsen och lämna in CV. Sedan ska vi tillbaka till skolan och stanna där till 20.00.  Ikväll blir det mys!

Saknar sommaren!

Funderar på att börja blogga lite smått igen..? det va ju ett tag sen ;)



Mina bästa


RSS 2.0